Galamaz NU mai poate da goluri cu capul! Decizia RADICALA pe care a luat-o dupa atacul de la Ploiesti:

Autor: Sport.ro
Joi 17 Noiembrie 2011, 12:35

	Galamaz NU mai poate da goluri cu capul! Decizia RADICALA pe care a luat-o dupa atacul de la Ploiesti:

Fundasul Stelei face marturii cutremuratoare despre felul in care i s-a schimbat viata dupa ce a fost lovit de un spectator la meciul cu Petrolul.

"Nu imi doresc sa mai merg la meciuri in afara celor la care particip. Nu te simti in siguranta la noi, tot timpul poate veni cineva sa te loveasca din fata, din spate. Dupa ce am patit m-am decis sa nu mai merg ca spectator la meciuri. Mi-as dori sa pot viziona un meci pe stadion cu familia, dar mai bine o fac acasa, in liniste.

Eu vreau sa dau un exemplu si nu ma opresc din demersul meu juridic impotriva agresorului. Nu sint razbunator, dar sper ca legea sa isi faca datoria. Cei vinovati trebuie sa plateasca, imi doresc sa plateasca. Daunele pe care le cer nu vor ajunge la mine, banii aia vor merge la niste copii, voi face un lucru bun.

Am scapat de dureri, prima saptamina a fost mai grea, dar a trecut. Am luat si calmante ca sa pot suporta durerile, probleme mai mari am avut cind mincam, pentru ca trebuia sa misc mandibula. Daca era mai grav, mincam cu paiul. Nu m-am obisnuit cu acea casca, e facuta dintr-un burete intarit. E casca de rugby, adaptata pentru problema mea. Este incomoda. Am lovit mingea cu capul, dar nu se mai duce asa cum vreau eu. Imi doresc sa marchez avind casca pe cap", a spus Galamaz la GSP TV.

 

Orban, despre noi restricții în România: Evaluăm o decizie privind restricţionarea liberei circulaţii pe timp de noapte
BRAT

Modifică setările cookies