FOTO Galeria Stelei s-a mutat la juniori! Cum au fost incurajati pustii prezenti la selectia de la CSA

CSA Steaua a efectuat azi in Ghencea selectii pentru grupele de copii si juniori. La actiune au fost prezenti si ultrasii Stelei, care sustin aparitia unei noi echipe.

Pustii au fost incurajati cu mai multe bannere de zeci de suporteri prezenti la teren. Bumbescu, Dobos, Radu Troi si Vasile Aelenei au inceput astazi munca de reconstructie a echipei CSA Steaua Bucuresti, detinuta de Armata. Acestia au fost prezenti la selectia facuta pentru grupele de copii si juniori.

Noua echipa a Armatei, CSA, a fost sustinuta de mai multe grupari de ultrasi, care au afisat bannere de jur imprejurul terenului de joc si au scandat de mai multe ori impotriva echipei condusa de Gigi Becali. Acestia au aprins si torte la un momentdat insa lucrurile nu au degenerat, selectia desfasurandu-se fara incidente.

Actiunea de selectie a copiilor si juniorilor care se vor pregati in cadrul Centrului de Fotbal va avea loc in perioada 24-30 august 2015 la stadionul Complexului Sportiv Steaua - Ghencea, zilnic, intre orele 08:30-12:30 si 16:00-19:00. La selectie sunt asteptati, in echipament sportiv, copiii nascuti in anii 2001, 2002, 2003, 2004, 2005 si 2006. Toti trebuie sa prezinte o adeverinta medicala prin care se certifica faptul ca sunt apti pentru efort fizic, pentru a putea sustine probele de efort impuse.

Mesaje ale fanilor:
"Copile, viitorul Stelei iti apartine"
“Demonstrati ca inca se poate/Un viitor curat mai presus de toate”
"Un nou inceput, onorati gloriosul trecut",
"Vrem sa fim din nou in fata cum am fost o viat/Clipa de clipa ne sta gandul la echipa"
"Trecutul si gloria ce le avem in spate/Doar de voi pot fi continuate!"
"In spirit de lupta veti fi educati, peste ani numele Stelei sa-l reprezentati"

 

Prezenți la acţiunea de selecţie a copiilor şi juniorilor, organizată de Clubul Sportiv al Armatei Steaua. Un club curat...

Posted by Suntem Celebri on Monday, August 24, 2015
Citeste si:Steauacsa steaua
FULLSCREEN
Galerie Foto
  • /

VIDEO PROTVPLUS.RO

România, fruntașă în UE privind femeile manager. Afacerile mamelor sunt tot mai prospere în online
BRAT

Modifică setările cookies