Superliga

EXCLUSIV | "Du-te si bate-i pe ai tai, lasa-i pe ai mei!" Grozavu s-a luat de un jucator de la FCSB la finalul reprizei! Fesnic i-a dat ROSU. Scandal MONSTRU

Tensiune maxima la Mogosoaia, in finalul primei reprize de la FCSB - Sepsi!

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 21 Decembrie 2020, 21:27
Data actualizarii: Luni 21 Decembrie 2020, 23:12

22:20 Telekom Sport a publicat imagini cu schimbul de replici dintre Grozavu si Petrea. Pe inregistrare se aude cum antrenorul FCSB e revoltat si repeta de mai multe ori catre arbitri:  "Nu se poate asa ceva".


_______________________________________________________________________________________

21:27
Intre Leo Grozavu, antrenorul lui Sepsi, si Vali Cretu de la FCSB a existat un conflict dupa finalul primelor 45 de minute. Desi in acest moment nu e clar ce s-a intamplat intre cei doi, antrenorul FCSB, Toni Petrea, i-a adresat o replica dura lui Grozavu: "Du-te si bate-i pe ai tai, lasa-i pe ai mei!"

  • EXCLUSIV | Du-te si bate-i pe ai tai, lasa-i pe ai mei! Grozavu s-a luat de un jucator de la FCSB la finalul reprizei! Detalii DE ULTIMA ORA

Spiritele s-au incins si in tribune intre oficialii celor doua echipe. Stewarzii au vrut sa intervina pentru a se asigura ca lucrurile nu degenereaza, dar Mihai Stoica, managerul general al FCSB, n-a avut intentii de lupta: "N-are rost sa ne certam noi aici! Lasa-i sa se certe acolo, stiu ei de ce. De ce ne certam noi aici, ca nu razolvam nimic!"

Leo Grozavu a primit un galben pentru proteste in prima repriza, dar n-a mai revenit pe banca de la cabine. Fesnic l-a eliminat!


Modifică setările cookies