Eugen Neagoe și-a ales căpitanii de echipă la Universitatea Craiova: „Le-am spus băieților că e decizia mea!” 

Universitatea Craiova Andrei Ivan CSU Craiova Eugen Neagoe Superliga
SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 11 Ianuarie 2023, 12:10
Data actualizarii: Miercuri 11 Ianuarie 2023, 12:11

În cantonamentul din Turcia, antrenorul Universității Craiova a hotărât cine va purta banderola de căpitan. 

Universitatea Craiova a pleceat în cantonamentul din Turcia fără Nicușor Bancu (30 ani). Fundașul stânga al oltenilor, accidentat în meciul cu Rapid, 2-2, a fost operat la genunchi în Italia, la finalul lui 2022. 

Andrei Ivan, noul căpitan al Universității Craiova 

Cum Nicușor Bancu va reveni pe teren în luna aprilie, Eugen Neagoe (55 ani) a desemnat un nou căpitan de echipă. Alesul noului antrenor a fost Andrei Ivan (25 ani), urmându-l Vladimir Screciu (22 ani) și Bogdan Vătăjelu (29 ani). 

„Le-am spus băieților că e decizia mea. Cât timp e Bancu accidentat, Ivan va fi căpitan. Apoi, urmează Screciu și Vătăjelu. Ei sunt căpitanii. M-a impresionat Ivan prin tot ce a făcut la antrenamente. A fost serios, ca toți băieții, de altfel”, a declarat Eugen Neagoe în cantonamentul din Antalya. 

Ștefan Baiaram, OUT până în luna martie 

Ștefan Baiaram (20 ani) nu-i va putea ajuta pe olteni până în luna martie. Atacantul Universității Craiova a fost operat la genunchi, la Spitalul Quironsalud din Barcelona. De acolo, acesta a ținut să-i asigure pe suporterii oltenilor că va reveni mai puternic. 

„Vreau să mulțumesc doctorului Ramon Cugat pentru profesionalismul de care a dat dovadă, căt și echipei mele, Universitatea Craiova, pentru sprijinul acordat. Promit că după această experiență o să revin mult mai puternic!”, a scris Ștefan Baiaram pe contul său de Facebook.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!