Edi globe-trotter. Selecționerul a început călătoriile pentru a-i urmări pe tricolori. Care a fost prima "oprire"

Superliga Edward Iordanescu
Iosif Pintilie
Data publicarii: Miercuri 23 Februarie 2022, 18:44
Data actualizarii: Miercuri 23 Februarie 2022, 18:58

România se pregătește de startul erei Edward Iordănescu la echipa națională.

Fiul lui Anghel Iordănescu, ultimul selecționer care a mers cu România la un turneu final, la EURO 2016, este gata să readucă naționala în prim planul fotbalului european.

Fostul antrenor de la FCSB și CFR Cluj este pregătit să facă o figură frumoasă în Nations League și în preliminariile pentru EURO 2024, din Germania, iar în acest scop a început ”un turneu” în Italia, pentru a urmări fotbaliștii aflați în vizorul lui.

Cel mai recent, acesta a fost văzut la derby-ul românilor din Serie B: Parma, cu Dennis Man în teren, versus Pisa, cu Marius Marin și George Pușcaș. După meci, selecționerula  discutat cu fiecare fotbalist, anunță as.ro.

"În fiecare pauză între jocuri îmi doresc să fac o deplasare, cu toate că nu-mi place avionul, am teamă de zboruri, în special de astea lunigi, dar mi le asum şi pe astea. Încep cu cei cei care îmi sunt mai accesibili aici, încep să-i grupez un pic, am acum Italia, poate urmează Turcia", spunea Iordănescu, în urmă cu o săptămână.

Răzvan Marin, Vlad Chiriches sau Ionuț Radu sunt printre jucătorii pe care îi urmărește Iordănescu în Italia. El a mai fost văzut la duelul Inter - Sassuolo.

Primele meciuri oficiale ale lui Iordănescu sunt amicalele cu Grecia, de pe 25 martie, de pe stadionul Steaua, și Israel, de pe 29 martie, de la Netanya.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!