Dinamovistii se antreneaza cu mingi de Champions League si ghetele Generatiei de Aur pentru finala cu FCSB // Finala U19, duminica la PRO X

Autor: Sport.ro
Vineri 25 Mai 2018, 12:00

	Dinamovistii se antreneaza cu mingi de Champions League si ghetele Generatiei de Aur pentru finala cu FCSB // Finala U19, duminica la PRO X

FCSB - Dinamo, finala Cupei U19, se vede duminica la PRO X, de la ora 17:00. Finala mare, intre Craiova si Hermannstadt, se joaca la ora 21:00.

Dinamovistii mici intalnesc FCSB in finala Cupei U19. Multi dintre ei au fost promovati de Bratu si la echipa mare.

Ricardo Grigore vine dupa un gol marcat miercuri in campionat, in meciul cu Voluntari.

"Venim cu un moral bun pentru meciul de duminica, speram sa facem un meci bun si sa aducem trofeul in Stefan cel Mare."

"Sper sa marchez si eu duminica."

"Este pentru prima oara pe National Arena, sper sa fie un moment bun pentru noi, cu totii vrem sa facem un meci mare si sa ne afirmam", a spus Ricardo Grigore intr-un interviu pentru PRO TV.

Grigore se antreneaza cu un model de ghete foarte putin folosit in ziua de azi. Sunt celebrele ghete negre purtate de totii jucatorii Generatiei de Aur.

"Sunt foarte bune pentru antrenamente, imi plac foarte mult. In meciurile oficiale, e mai greu, gazonul e diferit acum, iar ghetele acestea aluneca, dar pentru antrenamente sunt excelente."

Alex Longher, mijlocas in lotul lui Dinamo, are cetatenie poloneza, iar visul lui e sa ii calce pe urme lui Lewandowski.

"Sper sa ajung macar la jumatate din starul lui Bayern."

FULLSCREEN
Galerie Foto
  • /
Reacția NATO, după ce Rusia a anunțat că își va retrage trupele de la granița cu Ucraina
BRAT
Modifică setările cookies