Cum putea sa apara steagul Statului Islamic aseara pe National Arena. Primul semn ca ceva era in neregula cu coregrafia. Moment incredibil inainte de meci

Cum putea sa apara steagul Statului Islamic aseara pe National Arena. Primul semn ca ceva era in neregula cu coregrafia. Moment incredibil inainte de meci

Manchester City - Steaua este in direct la ProTV, pe 24 august, de la 21:45.

Sabotajul organizat de fanii lui Dinamo la meciul Stelei cu Manchester City naste multe semne de intrebare. De ce nu au fost verificati cei care au facut coregrafia? De ce nu a fost verificata coregrafia inainte de meci? Cine ar fi raspuns daca in locul unei arogante facute de Dinamo, in tribuna ar fi aparut un mesaj mult mai delicat.

Steaua - Manchester City, meci transmis in aproape 100 de tari, a fost scena unui episod rar intalnit la un meci de asemenea nivel. Toata tribuna a doua a fost "deturnata" de fanii lui Dinamo, care au reusit sa produca propria coregrafie, pacalind conducerea Stelei (DETALII AICI).

Astfel, in locul unei coregrafii dedicate Stelei '86, in tribuna a II-a a aparut mesajul "Doar Dinamo Bucuresti". Dinamovistii s-au amuzat, stelistii au privit rusinati, dar situatia putea fi mult mai grava de atat.

Intr-un scenariu "in cel mai rau caz posibil", cum ar fi fost ca in tribuna a II-a de pe National Arena, in locul acestui mesaj sa fi aparut, in aproape 100 de tari care au transmis meciul, steagul Statului Islamic ori insemne naziste sau poate steagul partidului PKK al kurzilor, interzis in Turcia - ceea ce ar fi nascut un scandal international.

Primul semn ca ceva e neobisnuit

Lucrurile au fost neobisnuite inca de la inceput. Inaintea meciului, fiecare element din coregrafie a fost introdus intr-un sac cu instructiunile clare ca nimeni sa nu se atinga de el.

Dialogul cu unul dintre stewarzi a parut la inceput surprinzator, dar in contextul actual arata ca lucrurile au fost bine planificate.

Intrebat "ce e in sacii astia", unul dintre stewarzii de pe National Arena ne-a raspuns: "Nu stiu, m-au avertizat sa nu pun mana pe saci si eu nu pun mana pe saci"

Coregrafia a fost aprobata chiar la sedinta tehnica inaintea meciului, unde cei care au realizat-o au prezentat desenul cu care au pacalit-o pe Steaua.

Dupa ce meciul a inceput, iar coregrafia a fost afisata, crainicul le-a cerut spectatorilor sa isi dea jos tricourile imediat, desi la inceput a repetat obsesiv mesajul ca nimeni sa nu isi dea jos bluzele speciale pana la finalul meciului.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Aproape jumătate din turiștii UE din Bulgaria sunt români. Suma uriașă pe care o cheltuie la vecinii noștri
BRAT
Modifică setările cookies