Creste tensiunea pe banca Stelei! Reghecampf s-a intors in tara si vine la meciul Stelei cu Rapid de duminica! Galca, in pericol?

Autor: Sport.ro
Vineri 20 Februarie 2015, 13:36

	Creste tensiunea pe banca Stelei! Reghecampf s-a intors in tara si vine la meciul Stelei cu Rapid de duminica! Galca, in pericol?

Laurentiu Reghecampf va fi prezent in tribune la meciul Stelei din prima etapa a returului.

Laurentiu Reghecampf s-a intors in tara dupa ce a fost demis de Al Hilal. Fostul antrenor al Stelei a ales sa mearga la arabi in vara, fiind inlocuit pe banca echipei campioane de Costel Galca.

Imediat dupa demiterea de la arabi, a aparut informatia ca Reghe ar putea sa revina pe banca tehnica a Stelei insa conducerea din Ghencea a negat acest lucru.

Reghecampf va fi totusi prezent la meciul Stelei cu Rapid, din prima etapa a returului, anunta Dolce. Chiar daca ambele parti au negat un eventualele negocieri de a prelua echipa din vara, prezenta fostului antrenor la meciul de duminica va pune cu siguranta presiune pe Costel Galca.

Steaua o intalneste pe Rapid in prima etapa din retur, dupa ce a jucat la mijlocul saptamanii cu Astra, in Cupa Ligii, campioana castigand cu 3-0 in fata detinatoarei titlului. In tur, Steaua s-a impus in Giulesti cu 3-1.

Criza din Guvern a luat sfârșit. Coaliția are un nou acord, ministrul Sănătăţii va fi anunţat miercuri
BRAT
Modifică setările cookies