Craiova, mesaj de sustinere pentru Ivan dupa ratarea EURO: "Se va impune dupa ce va castiga trofee in tricoul sfant al Stiintei" 

Autor: Sport.ro
Miercuri 01 Iunie 2016, 09:41

	Craiova, mesaj de sustinere pentru Ivan dupa ratarea EURO: "Se va impune dupa ce va castiga trofee in tricoul sfant al Stiintei" 

Oltenii il sustin pe Ivan, dupa ce atacantul a fost lasat in afara lotului pentru EURO. 

Andrei Ivan a plecat suparat de la nationala. A fost chemat de Iordanescu pentru un minut, pentru a fi anuntat ca nu merge la EURO. Craiova isi sustine atacantul, care a ratat sansa de a deveni cel mai tanar jucator din lotul nationalei. Oltenii cred ca Ivan se va impune la Craiova, iar apoi va deveni lider si la nationala.

"In anii 80, nucleul Nationalei Romaniei era format din jucatorii Craiovei Maxima. La mai bine de 30 de ani distanta, Andrei Ivan este varful de lance al Stiintei cu care va incepe, in scurt timp, prima reprezentativa a tarii. Selectionerul a decis sa nu-l includa de aceasta data in lotul de 23 pentru Campionatul European din Franta. Ar fi fost cel mai tanar tricolor, dar s-a mizat pe experienta. Evolutiile sale in tricoul sfant al Stiintei vor impune convocari pentru Romania. Andrei Ivan este leu. Nouarul Craiovei este aprig, dornic de performanta. Andrei, capul sus! Ai trofee de ridicat in alb-albastru si multe turnee finale in fata."

FULLSCREEN
Galerie Foto
  • /
„Pierduți în teleșcoală”. Mulți elevi nu au tablete și nici răbdare să asculte cursurile obositoare
BRAT
Modifică setările cookies