Clipe de GROAZA pentru fostul patron al Rapidului! I-a ars TOT in incendiul de la Dubai! De unde a pornit focul

Nicolae Cristescu, fost paron la Rapid, a trecut prin momente cumplite in vacanta! Se afla in hotelul Address Downtown din Dubai in momentul in care a izbucnit incendiul din ultima zi a anului trecut.

Camera in care era cazat a fost una dintre cele afectate de foc. Cristescu nu stie ce mai poate recupera din valizele pe care le-a adus cu el in Dubai. Actele si banii se aflau de asemenea in camera.

"Am fost in zona cea mai afectata de foc. Apartamentul nostru era in flacari. Apartamentul de langa noi a ars complet. Abia am reusit sa fugim dezbracati si fara pantofi. Sotia si fetita erau in pijamale. Acum suntem la alt hotel, abia azi dimineata au reusit sa ne cazeze. Nu avem nimic: pasapoarte, acte, bani, toate au ramas in hotel. Am venit pentru doua saptamani, 16 zile, am avut 6 geamantane.

Sunt niste probleme urgente, chiar dramatice. Sotia si fetita au -10 la ochelari. Ochelarii au ramas in camera si practic ele nu vad nimic! Nimeni nu ne ajuta cu nimic, parca suntem ai nimanui. Am stat pana la 6 dimineata in fata hotelului, a ars incontinuu. A plecat de undeva de jos totul, de la bucatarie si s-a extins extrem de repede pana la ultimul etaj. Imi doream sa am sarbatori fericite dupa un an de munca. Am venit si eu cu familia sa stam doua saptamani, sa ne relaxam, sa ne simtim bine.

Toate costumele si tot ce am avut, totul a ramas acolo. Nu stiu daca se mai poate salva ceva. Sunt 6 geamantane pe care le-am avut cu noi. Eu am un alt stil, nu ma imbrac sport. Am avut mai multe costume. Copiii plang incontinuu. Si sotia, si fetita sunt in soc. A fost un soc sa fim inconjurati de flacari, sa fugim peste tot si sa coboram scarile in aceasi timp cu zeci, poate sute de oameni pe o scara foarte ingusta... E proaspat in mintea noastra si ce s-a intamplat la Colectiv. Ne-am speriat foarte rau, am trecut printr-o spaima uriasa", a spus Cristescu pentru PRO TV", a povestit Cristescu pentru PRO TV.
 

VIDEO PROTVPLUS.RO

Medicii avertizează că al treilea val al pandemiei de coronavirus a ajuns şi în România
BRAT

Modifică setările cookies