CFR Cluj voia sa ii FATALA lui Becali: "Voiam sa anuntam transferul inaintea meciului cu FCSB!" Declaratia de ULTIMA ORA a oficialilor campioanei

CFR Cluj voia sa ii FATALA lui Becali: "Voiam sa anuntam transferul inaintea meciului cu FCSB!" Declaratia de ULTIMA ORA a oficialilor campioanei

CFR Cluj l-a transferat pe Cristi Balgradean de la FCSB, insa transferul s-a facut pe ascuns.

Ardelenii le-au dat lovitura ros-albastrilor dupa ce l-au transferat pe ascuns pe Cristi Balgradean. Portarul aflat in ultimele 6 luni de contract a semnat cu CFR Cluj, fara sa instiinteze echipa lui Gigi Becali.

Patronul FCSB a declarat in exclusivitate la "Ora exacta in sport" ca a aflat despre transferul lui Balgradean printr-un mesaj primit, insa nu din partea oficialilor lui CFR Cluj sau din partea portarului.

Bogdan Mara a vorbit astazi la Digi Sport despre transferul lui Balgradean si a declarat ca anuntul mutarii avea sa fie facut fix inaintea meciului din play-off dintre FCSB si CFR Cluj.

"Lewandowski juca la Borussia, a semnat cu Bayern, a continuat sa joace la Borussia si nu a fost nicio problema. E posibil sa nu fi actionat in limitele moralitatii, insa suntem intr-o competitie, fiecare incearca sa profite de greselile celuilalt.

E un jucator pe care l-am dorit, dar si el si-a dorit foarte mult sa ajunga la noi.

Voiam sa anuntam saptamana viitoare acest lucru, inainte de meciul cu FCSB. La FCSB sunt foarte multi jucatori valorosi si in ultima perioada, datorita performantelor si a faptului ca la noi exista un management serios, o gandire serioasa, e normal sa vrea sa vina jucatori la noi.

Nu a fost o lipsa de moralitate, ci o strategie a clubului de a anunta saptamana viitoare, inaintea meciului direct cu FCSB.

Initiativa a fost a jucatorului, avocatul ne-a contactat.

S-a trecut repede peste aceasta perioada si performanta enorma pe care am reusit-o", a declarat Bogdan Mara la Digi Sport.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Redeschiderea teraselor, prevăzută pentru 1 iunie. „Relaxarea” plajelor, pe 15 iunie
BRAT