Cel mai tanar jucator din lotul lui Bogdan Andone, super-faza la golul de 5-0 si dubla in primul amical al verii! Cine e pustiul de 16 ani in care isi pun sperantele cei de la FCSB

Mihai Stoica i-a prezis un viitor stralucit. 

Adrian Nita a facut un joc foarte bun in primul amical al FCSB-ului din aceasta vara. Tanarul jucator in varsta de doar 16 ani a reusit o faza fabulosa la golul de 5-0 al stelistilor in fata celor de la Coltea Brasov, in mintul 62. Nita a driblat 3 adversari si i-a dat o pasa foarte buna lui Robert Ion care a sutat apoi simplu. 

12 minute mai tarziu, Nita a reusit si sa inscrie, din penalty, iar in minutul 85 a reusit dubla.  

Meme i-a prezis viitorul lui Nita

"Pe Nita il vad ca pe cea mai mare speranta a Academiei noastre. E nascut in 2003, e mai mic si decat Ianis Stoica. Nita va ajunge un fotbalist de care se va auzi, va spun asta cu certitudine! A subordonat deja Dinamo la categoria lui de varsta.

Asa cum am spus de Man, cand nu-l stia nimeni, ca va ajunge un mare fotbalist, asa zic si acum. O sa auziti de el", spunea Meme Stoica in iarna, inaintea cantonamentului FCSB din Marbella, unde a fost si tanarul jucator. 

Cine este Adrian Nita

Nascut in 2003, Adrian Nita este cel mai talentat jucator al echipei U17 a FCSB, echipa care a terminat pe locul 2 in Liga Elitelor U17 in acest an. Nita a fost de mai multe ori omul meciului in partidele jucate de stelistii mici in aceasta competitie. 

Una dintre cele mai interesante victorii ale FCSB U17 a fost cea impotriva Rapidului, 5-3, in luma martie a acestui an. In aceasta partida, Adrian Nita a reusit o dubla si a fost declarat omul meciului. 

Adrian Nita a fost inclus de Mihai Teja si in lotul FCSB pentru primul meci din play-off, disputat impotriva celor de la Viitorul. 

VIDEO PROTVPLUS.RO

Lista țărilor din „zona roșie” actualizată. Cei care vin din aceste zone nu stau în carantină dacă sunt vaccinaţi
BRAT
Modifică setările cookies