"Ce incredere pot avea in el?!" Dezvaluiri INCREDIBILE de la Dinamo! Motivul pentru care Contra nu l-a mai vrut pe Straton la echipa

"Ce incredere pot avea in el?!" Dezvaluiri INCREDIBILE de la Dinamo! Motivul pentru care Contra nu l-a mai vrut pe Straton la echipa

Catalin Straton (30 ani) a fost anuntat ca nu mai face parte din planurile lui Cosmin Contra la Dinamo. 

Portarul a primit in cursul zilei de astazi vestea ca nu mai este dorit la Dinamo, iar cel care i-a transmis asta a fost chiar antrenorul Contra. Cu toate astea, 'Gurita' nu i-a spus si motivul deciziei sale. 

Conform Fanatik, motivul principal pentru care Contra a vrut sa il inlature pe Straton a fost declaratia facuta de portar in urma cu cateva zile la adresa lui Gigi Multescu, in care spunea ca il sustine. 

Contra le-ar fi transmis conducatorilor lui Dinamo urmatorul mesaj: "Ce incredere pot avea eu in el?", insa planul sau era deja facut, iar 'cainii' au anuntat astazi transferul unui al doilea portar, dupa ce saptamana aceasta l-au mai adus pe Mejias, imprumutat de la Middlesbrough. 

Inca un motiv ar fi legat de atitudinea lui Straton atunci cand a fost rezerva lui Piscitelli. Contra a aflat ca portarul era nemultumit de pozitia de rezerva si cerea sa fie titular, iar acum s-a temut sa nu ajunga intr-o astfel de situatie iar, preferand sa rezolve din timp problema. 

VIDEO PROTVPLUS.RO

Cum explică autoritățile dublarea numărului de pacienți vindecați de COVID-19, în doar 24 de ore
BRAT