Liga 1

Petrolul a oferit detalii din contractul lui Guilherme! "De unde sa dea ei banii astia?!" Ce s-a intamplat cu documentele:

Petrolul a dat publicitatii datele din contractul pe care urma sa il semneze fundasul Guilherme, dupa scandalul care a aparut odata cu refuzul acestuia de a ramane la Ploiesti.

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 20 Iunie 2014, 11:07
Data actualizarii: Vineri 20 Iunie 2014, 11:08

UPDATE: impresarul Ana-Maria Prodan a oferit in EXCLUSIVITATE la Sport.ro informatii despre contractul lui Guilherme. Aceasta spune ca lucrurile nu sunt asa cum se arata in materialul publicat astazi in presa:

"De unde sa dea Petrolul 500.000 de euro pentru Guilherme?! Am pe mail totul, toate detaliile, dar nu s-a mai zis nimic dupa acele negocieri. El a vrut cu toata fiinta lui sa ramana la Petrolul, insa dupa ce a zis 'da', nu s-a mai intamplat nimic. Club profesionist, intr-adevar... Oferta despre care s-a scris nu a fost dorita de Petrolul. Apoi nu s-a mai intamplat nimic", a spus Ana-Maria la Sport.ro


Guilherme spunea in urma cu cateva saptamani ca s-a inteles cu Petrolul si va semna prelungirea, insa pana la urma totul a picat. El a aparut in presa dupa ce a refuzat prelungirea, spunand ca a gasit un contract mult mai mic atunci cand a fost cazul sa-si puna semnatura, diferit fata de cel discutat initial.

DATELE

Petrolul a venit cu precizari oficiale, anunta Gazeta. Daca ramanea la Ploiesti, Giulherme urma sa incaseze 500.000 de euro pentru doi ani de contract, o suma importanta pentru Liga I.

Sefii anunta ca au inceput negocieri cu impresarul fundasului de 24 de ani inca de la finalul lui 2013, iar pana la un punct se intelesesera. Cat urma sa plateasca Petrolul:

- 235.000 de euro prima de instalare, bani platiti pentru agent si pentru jucator

- 120.000 de euro salariul din primul sezon

- 132.000 de euro salariul din al doilea sezon

- bonusuri speciale de performanta

- 40% dintr-un viitor transfer, bani incasati de jucator si agentul sau

- clauza de reziliere de 1,2 mil. de euro

"Fata de discutiile stabilite la Bucuresti, cand ne-a inteles cu impresarul si cu jucatorul, am propus sa decalam ratele de plata cu aproximativ 10 zile. Ne facusem niste calcule vizavi de niste incasari, drepturi TV, participare in cupele europene, si ne echilibram mai usor la plati.

In loc sa dea un raspuns, ei au modificat radical datele problemei: plata in avans, intr-o singura rata a 235.000 de euro sau scrisoare de garantie", a spus Marius Nicolae, director sportiv la Petrolul.

82 de partide a jucat brazilianul Guilherme la Petrolul. Ultima data incasa 72.000 de euro din contractul care expira la finalul lunii iunie. El este cotat la 1,95 mil. de euro, potrivit transfermarkt.

Modifică setările cookies