Sumudica, suspendat 6 luni din orice activitate fotbalistica si amendat cu 25 mii euro! UPDATE | Ce urmeaza pentru Astra si antrenor inaintea Play Off-ului

Marius Sumudica a fost suspendat de Comisia de Disciplina a Federatiei Romane de Fotbal in urma scandalului pariurilor!

UPDATE | Sumudica va face o cerere de suspendare a pedepsei pe timpul judecarii recursului. In cazul in care aceasta va fi aprobata, el va putea sta pe banca in Play Off. Daca nu, pedeapsa va incepe imediat.

UPDATE | "Ce sa va fac eu? Sunati la Comisie sa faca ei declaratii", a fost raspunsul laconic al lui Sumudica dupa aflarea suspendarii, potrivit Gazetei Sporturilor.

"100% vom ataca decizia la TAS! Este normal sa facem asta pentru ca este antrenorul nostru. Deocamdata nu stim mai multe detalii. Nu cunoastem incadrarea. Asteptam sa ne vina pronuntarea dupa care vom gasi o solutie", a spus si Petre Buduru, presedintele consiliului director al Astrei.


Sumudica nu mai poate activa in functia de antrenor al Astrei ori in orice alta functie legata de activitatea fotbalistica in urmatoarele 6 luni, conform Comisiei de Disciplina a FRF.

De asemnea, Marius Sumudica a fost amendat cu 100.000 lei, aproximati 25.000 euro.

Antrenorul nu va putea activa nici in cupele europene.

Sumudica poate face apel la decizia Comisiei de Disciplina, iar in cazul in care decizia nu se va schimba, acesta poate merge si la Tribunalul de Arbitraj Sportiv de la Lausanne.

Comunicat FRF

Ce spunea Sumudica inaintea sentintei

"Nu am emotii, ce emotii sa am? Ce sa-mi faca? Este un dosar pe rol, vom vedea. Pot sa va spun un singur lucru: Sumudica nu a trucat in viata lui niciun meci! Nici ca jucator, nici ca antrenor. Ca sa fii implicat intr-o mafie a pariurilor trebuie sa intri in cabina si sa le spui jucatorilor sa se dea la o parte. Eu sunt tampit ca sa fac asa ceva?

Cine crede vreodata? Eu nu cred ca exista antrenori in Liga I care sa trucheze meciuri, sa fie cu mafia pariurilor sau ceva de genul asta. Isi risca pielea si risca puscaria! Daca eu am facut lucruri de genul asta, ma duc singur la DNA! Sa ma scoata cu catuse de acolo daca am facut vreodata asa ceva", spunea Marius Sumudica inaintea aflarii deciziei.

FULLSCREEN
Galerie Foto
  • /

VIDEO PROTVPLUS.RO

Peste 3.000 de rachete au fost lansate spre Israel, în ultima săptămână. Bilanţul tragic al conflictului
BRAT
Modifică setările cookies