BOMBA! Steaua, acuzata de BLATURI! Patronul unei echipe din Liga I face dezvaluiri face PRECEDENT:

Autor: Sport.ro
Marti 06 Noiembrie 2012, 20:11

	BOMBA! Steaua, acuzata de BLATURI! Patronul unei echipe din Liga I face dezvaluiri face PRECEDENT:

Dupa ce a fost acuzata de dopaj si de favoritisme din partea arbitrilor, Steaua  e acuzata acum ca umbla la jucatorii rivalelor.

Steaua a batut Astra la Ploiesti cu 4-3 intr-un meci nebun. Patronul echipei mutate intre timp la Giurgiu a dezvaluit ca mai multi jucatori nu si-ar fi aparat corect sansele.

"La meciul Astra cu Steaua am si niste informatii, sigur, neconfirmate, pentru ca e greu sa confirmi asa ceva, conform carora vreo doi-trei jucatori de-ai mei nu au fost pe corect. Adica pe bune. De asta au reusit sa bata la Ploiesti (n.r. - stelistii). Dintre cei trei mai este unul singur la echipa, care nu prea joaca. Joaca rar, cate zece minute, si pe la echipa de rezerve. Nu pot sa le spun numele celorlalti doi care au plecat ca nu am memorie", a declarat Niculae la Digi.

Dezvaluirile patronului de la Astra vin dupa declaratiile lui Gigi Becali, care sustine ca Niculae nu este miliardar si ca nu are bani sa investeasca in fotbal. "Am auzit ca la Rapid vine Niculae. Ce miliardar e asta? El se face singur miliardar! El ce vrea sa faca? Sa ia titlul cu jucatori pe care da 200.000 de euro. El minte in topurile alea din reviste, ca nu are bani. Porumboiu e singurul miliardar!", a declarat Becali.

Niculae a infirmat si zvonurile care il dadeau finantator la Rapid. "N-a fost niciun subiect cu Rapid. Eu am fost interesat sa cumpar acum doi ani, nu acum. Si nu cred ca George vrea sa vanda. In momentul in care vrei sa vinzi, cand vrei sa scapi de o chestie care te apasa, nu poti sa spui «Eu vreau sa vand, dar firmele mele au de recuperat 15 milioane de euro de la Rapid». Pai si eu am echipa de fotbal, dar eu nu dau bani echipei ca sa ramana datoare la mine. Pai daca ai o afacere si merge prost, dupa ani de zile tu vrei sa vinzi pierderea altcuiva? Cand pierzi, pierzi, asta este. Nu cred ca se va gasi vreun prost sa faca asa ceva", a spus Ioan Niculae

Ministrul Finanțelor: „Trebuie luate decizii privind cheltuielile”. Ce spune despre tăieri de salarii
BRAT