Becali a dezvaluit toata STRATEGIA Stelei. "Am semnat cu Golubovic azi" Cei 6 jucatori cu care negociaza in acest moment

Toata Romania vede Romania. In direct la Pro TV, meciurile Romaniei la Euro.

"De Cabrera nu stiu nimic, nu s-a interesat nimeni de la Steaua. Cu Golubovic am negociat, semneaza maine. Suk a picat ca joaca la olimpiada si nu joaca in preliminarii in Liga si nu ma mai intereseaza.

Despre Sanmartean mi s-a spus dar vedem, o sa iau o decizie cand vorbesc cu Reghe si Meme. Anamaria mi-a zis daca il vrem pe Sanmartean, daca insista sigur il luam. Un antrenor cand vrea, il are. Mie mi-a placut intotdeauna dar acum vreau sa il vad ce mai poate la varsta lui si trebuie sa vorbesc cu Reghe. Nu e o problema salariul pentru ca el nu vine pentru bani, vine sa joace de placere sa termine cariera la Steaua, daca vrea salariu mare nu pot sa ii dau.", a spus Gigi Becali la Digi.

Plecari de la Steaua: "Carp, Bawab au plecat deja, ne-am inteles cu ei, mai avem Tade si Alcenat."

Achim e pe lista: "Achim vrem sa il luam, sa vedem ce se intampla. Daca ei retrogradeaza, el are clauza ca e liber, si atunci de ce sa dau bani pe el cand pot sa il iau gratis. Eu nu vreau asta, ca e finul meu Pandele, ca e si Voluntari care e intr-un fel a mea... de suflet, ca stau aici."

Razvan Marin, Tanase si Ivan sunt si ei doriti la Steaua: "Trebuie sa ma intalnesc pe Gica, pe Razvan Marin nu ai cum sa renunti la el e un jucator de viitor. Trebuie sa vad cum fac cu actele, nu imi permit sa dau 3-4 milioane, dar daca e ordin ca sa pierd echipa, nu am ce sa fac. Si trebuie sa fac contractele sa nu pierd jucatorii. Tanase, Ivan si Marin sunt jucatorii pe care ii vrea eu.

Mai vine un atacant: "Mai negociem cu unul din Portugalia, nu coreanul, altul. E un brazilian, deci vin Golubovic si inca un atacant"

Mutarile anuntate de Becali, pe scurt:

Transferuri realizate: Golubovic
Pe lista Stelei: Sanmartean, Achim, Tanase, Razvan Marin, Ivan, Nathan Junior.
Jucatori care au plecat: Carp, Bawab.
Pe lista de plecari: Tade, Alcenat.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Guvernul neagă documentul privind raportarea deceselor invocat de Voiculescu. Cîțu: ”E o coală de hârtie”
BRAT
Modifică setările cookies