Becali a dezvaluit oferta pentru Morais: "Le dau 300.000 de euro". Ce intelegere a facut cu Alibec dupa ce a semnat cu Steaua | Steaua - Villarreal, azi la ProTV (20:00)

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 28 Septembrie 2016, 22:22
Data actualizarii: Miercuri 28 Septembrie 2016, 23:42

Steaua - Villarreal, joi la ProTV de la 20:00

Gigi Becali a anuntat ca Steaua a batut palma cu Alibec, ultimul lucru ce trebuie sa se intample este ca Astra sa semneze actele, transferul fiind "90% facut". Cele doua cluburi au stat toata noaptea sa faca actele pentru ca transferul sa se faca.

"Vrea 85.000 de euro, ca atat mai are de luat de acolo, si vrea sa isi primeasca banii. Se stabilise totul intre parti, mai trebuia sa vina Buduru sa puna semnatura. A venit si a zis ca vor 10% dar nu mai putin de un milion. I-am zis ca acum nu se mai fac furaciuni si ca ce inseamna asta, daca il dau cu 500.000 trebuie sa le mai dau si inca un milion? A ramas ca vine maine dupa ce vorbeste cu Niculae iar. Acum nu se mai poate regulamentar sa dea inapoi, ca Alibec a semnat cu noi.", a spus Gigi.

Becali a dezvaluit ca s-a inteles cu varful Astrei sa nu mai fumeze si sa nu mai bea sucuri, pentru a slabi:

"Am batut palma cu el ca nu mai bea cola si nu mai fumeaza in cantonament, mi-a convenit, ca el numai in cantonamente o sa stea. Eu am vorbit cu el si eu cred ca e un baiat cuminte, nu cum se vorbeste despre el. Bine, stai sa il luam, poti sa te astepti la orice. Nimeni nu poate sa dea banii asa cum ii dau eu, eu plateam banii astazi, adica maine le dadeam banii. Dupa ce il iau pe Alibec o sa fie pa la revedere campionatul.

Nu am dorit niciodata un jucator asa mult cum il doresc pe Alibec. Eu cred ca este un jucator extraordinar de puternic si daca e antrenat bine si pus in valoare va face foarte multi bani. E atat de puternic incat poate face fata si la antrenamente, la tot, e robust, se invart cate 2-3 pe langa el si nu pot sa ii ia mingea, parca el e un munte si aia sunt niste... nu stiu ce sa zic.

Am mai putut sa il iau, trebuia sa ii dau 100.000 de semnatura, il luam cu 800.000, fe fapt doua milioane 3 jucatori, Budescu, Alibec si De Amorim, m-am zgarcit la salariu si aia a fost.", a spus Gigi Becali la Sport.ro

Despre oferta facuta pentru Morais: "Am facut o oferta de 2 milioane, adica atat cereau ei, eu am zis 1,5 milioane pentru Alibec si inca 300.000 de euro pe Morais"

Si Gnohere ramane in carti: "Si Gnohere inca mai e o tinta pentru Steaua. La mine daca am zis ca il vreua, il vreau. Si pe Gnohere vrem sa il luam."

Despre meciul cu Villarreal: "Nu o cunosc pe Villarreal, doar ca e pe 4 la doua puncte de Real, acum vedem valoarea echipei noastre. Cu City nu aveai cum sa te apropii de ei, cu turcii am avut eliminat, abia acum putem evalua valoarea echipei."

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!