Baza de lux in care Steaua se muta in aceasta iarna. Paradisul unde Galca pregateste al treilea titlu la rand in Romania. FOTO

Baza de lux in care Steaua se muta in aceasta iarna. Paradisul unde Galca pregateste al treilea titlu la rand in Romania. FOTO

Barcelona, Valencia, Dortmund, acum Steaua. Galca isi muta jucatorii in una dintre cele mai spectaculoase baze de cantonament din Europa pe timp de iarna.

Steaua se muta in aceasta iarna la Oliva Nova, baza sportiva unde in trecut Barcelona, Valencia, Dortmund, Bolton si Dinamo Kiev s-au mai pregatit.

Steaua a renuntat sa mai mearga la Costa del Sol si a ales varianta Oliva Nova, pentru perioada 10-23 ianuarie 2015, anunta DigiSport, al doilea cantonament urmand sa aiba loc in Antalya, intre 25 ianuarie si 9 februarie.

Doua meciuri amicale vor juca stelistii in Spania si cel putin 5 meciuri vor avea in Turcia.

La Oliva Nova, stelistii vor sta intr-o baza cu 4 terenuri de fotbal omologate FIFA in cele mai bune conditii, un centru de Fitness cu echipamente TechnoGym, o piscina exterioara, un Spa cu sala de recuperare, teren de golf si doua terenuri de tenis pe iarba artificiala.

Citeste si:Steauaoliva nova
FULLSCREEN
Galerie Foto
  • /

VIDEO PROTVPLUS.RO

Testarea rapidă în farmacii pentru depistarea COVID-19, aprobată de Ministerul Sănătăţii
BRAT
Modifică setările cookies