Astra il face praf pe Duckadam: "E obisnuit sa fie arbitrat altfel in Ghencea, ca pe vremea cand juca" Declaratia care i-a enervat

Derbyul s-a incheiat, acum incepe lupta declaratiilor intre Steaua si Astra. Duckadam i-a enervat pe oamenii lui Niculae.

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 29 Septembrie 2014, 10:17
Data actualizarii: Luni 29 Septembrie 2014, 10:21

Dinu Gheorghe a iesit la atac dupa meciul cu Steaua. Duckadam este tinta presedintelui Astrei, suparat ca fostul mare portar al Stelei s-a plans de arbitrajul cu Astra si a declarat inaintea meciului ca Steaua va castiga la pas:

"Ii multumesc domnului Duckadam pentru ca a dat o declaratie pe care am pus-o la sedinta tehnica. Va amintiti ce a spus Duckadam, ca vor castiga la pas, ca se vor distra. Le multumesc pentru ocazie. Domnul Duckadam e invatat sa fie arbitrat altfel in Ghencea, nu corect. Sa fie arbitrat ca pe vremea cand juca. Se mai schimba lumea.", a spus Dinu Gheorghe la Sport.ro.

Pentru Astra urmeaza meciul cu Salzburg, joi, la Sport.ro, 22:00:

"Trebuia sa avem lejer la pauza cu Steaua un avantaj de doua trei goluri. Asa trebuie sa arate echipa asta. Important e ca ne-am recastigat increderea in fortele noastre. Nu este un mare secret. A fost acel joc de la Cluj, unde am facut improvizatii. Apoi nu am fost incea mai buna formula in meciul urmator. Avem jucatori care sunt foarte in urma cu pregatirea. Trebuie sa ne concentram, sa ne motivam. Eu imi doresc sa fie 20, nu 16 jucatori din iarna. Important e sa si reusim sa realizam ceea ce ne dorim. Speram ca in scurt timp si cei noi care au venit sa se lupte la titularizare. Speram sa castigam joi, sa facem un joc bun, sa fim atenti, concentrati.", a spus Dinu Gheorghe.

Modifică setările cookies