Arlauskis, curtat de italieni! "SpiderMan" din poarta Stelei a refuzat oferta si alege CU INIMA: "Vom negocia prelungirea"

Arlauskis, curtat de italieni! "SpiderMan" din poarta Stelei a refuzat oferta si alege CU INIMA: "Vom negocia prelungirea"

Un titular al Stelei a refuzat o oferta substantiala din Italia si va intra la negocieri pentru prelungirea intelegerii cu echipa din Ghencea.

Steaua a anuntat, prin vocea presedintelui Valeriu Argaseala, ca il va transfera definitiv pe Paul Papp, insa mai are de lucrat la reinnoirea contractelor unor fotbalisti importanti. Printre jucatorii care isi vor incheia intelegerile cu formatia din Ghencea la finalul acestui sezon se numara mai multi titulari importanti, printre care Arlauskis, Szukala, Latovlevici, Prepelita si Tanase.

Considerati titulari certi in echipa lui Costel Galca, jucatorii Stelei se afla pe radarele mai multor echipe din strainatate, insa conducerea Stelei spera sa ii convinga pe acestia sa semneze prelungirea.

Daca Sanmartean si Szukala sunt doi dintre fotbalistii doriti de Reghecampf la Al Hilal, portarul Arlauskis a starnit si el interesul unor antrenori din afara. Insa nu din Golf, ci din Italia, spune presedintele Valeriu Argaseala.

Cu toate acestea, oficialul din Ghencea a dezvaluit ca Arlauskis a refuzat o oferta avantajoasa din Italia doar pentru a ramane la Steaua, lucru care le da mari sperante stelistilor ca goalkeeperul isi va prelungi intelegerea cu echipa ros-albastra.

"Arlauskis a primit o oferta din Italia, dar a refuzat-o. Vom discuta la inceputul lunii decembrie prelungirea intelegerii cu el", a dezvaluit Valeriu Argaseala.

Impresarul lui Arlauskis, Leonid Istrati, spunea in urma cu o luna de zile ca portarul are pe masa mai multe oferte substantiale, insa ca cea a Stelei il poate determina pe goalkeeper sa aleaga cu inima.

"Poate pleca la vara, daca va primi o oferta interesanta. Steaua nu are optiune de prelungire a contractului, aceasta prelungire poate veni doar in urma unor negocieri. Steaua ramane oricum prima optiune. Oferta Stelei este una sentimentala, iar oferta din occident este mult mai substantiala", a declarat Leonid Istrati la Sport.ro.

VIDEO PROTVPLUS.RO

O nouă tranșă de vaccin Pfizer BioNTech sosește luni în țară. Câte doze primim
BRAT

Modifică setările cookies