Anunt urias: "Rapid RENASTE!" Cine anunta nume nou pentru echipa, dar cu palmares si fara datorii! Primul atac la Steaua CSA

Autor: Sport.ro
Duminica 18 Decembrie 2016, 15:08

	Anunt urias: "Rapid RENASTE!" Cine anunta nume nou pentru echipa, dar cu palmares si fara datorii! Primul atac la Steaua CSA

CSM CFR Bucuresti anunta ca proiectul pentru noul Rapid este gata, iar acum urmeaza sa liciteze pentru palmares. 

Clubul de fotbal Rapid a fost declarat oficial in faliment, iar acum palmaresul va fi scos la lictatie. Clubul Miscarea CFR e gata sa preia palmaresul si sa infiinteze un Rapid nou, fara datorii si cu transparenta totala.

"Noul Rapid nu trebuie sa mai aiba vreo legatura, la suprafata sau subterana, cu aceia care au contribuit la faliment, fie in calitate de actionari majoritari, fie de angajati in structura de management financiar. Toti acestia trebuie tinuti departe de Noul Rapid, pentru a ne asigura ca episodul trist de acum nu se va mai repeta", anunta CSM CFR Bucuresti, care are deja o echipa in liga a cincea, formata din fosti juniori ai Rapidului.

Rapid revine la numele CFR! "Din 1923 si pana in 1936, Rapidul nostru s-a numit CFR si trebuie sa refacem acest drum, pentru a ne putea regasi identitatea."

Suporterii sunt asteptati sa contribuie si ei la noul Rapid: Avem proiecte importante pentru anul 2017. Trebuie sa incepem formarea primelor grupe de juniori, care vor constitui nucleul viitoarei Academii. De asemenea, trebuie sa construim o structura manageriala profesionista.

Suntem in curs de a constitui o asociatie a suporterilor cotizanti, care sa devina nucleul viitorului grup al suporterilor actionari."

Replica la infiintarea CSA Steaua. "Va chemam alaturi de noi si pentru a da impreuna raspunsul cuvenit revenirii fortelor intunericului, cluburilor militarizate care incep sa prevesteasca un nou inghet al fotbalului romanesc!"

Mai multe in comunicatul de mai jos:

Bugetul Bucureștiului, diminuat cu un miliard de lei. Ce modificări s-au făcut
BRAT
Modifică setările cookies