"Anul trecut am ajutat Steaua sa ia campionatul" Sumudica se teme de razbunarea ASA-ului. "Mai avem 3 meciuri, orice e posibil"

Steaua - Dinamo! Miercuri, 21:30, LIVE LA PRO TV! Bucurati-va de fotbal!

"Am devenit noi favoriti sa castigam titlul dar inca nu e nimic castigat. Mai avem nevoie de 4 puncte, care nu sunt usor de facut avand in vedere cu cine jucam. Involuntari am ajutat FCSB-ul sa castige titlul anul trecut, ne-am facut datoria pe teren castigand cu ASA. Sunt 6 puncte diferenta, mai sunt 9 in joc, daca Reghecampf a zis ca s-a jucat campionatul inseamna ca nu are incredere in jucatorii lui.

Erau niste suporteri rapidisti care au venit la meci, ei stiu care e culoarea sangelui la mine si mi-au aruncat acel tricou. Rapidistii se bucura fara sa ii invit eu, pentru faptul ca iesim campioni, cum anul trecut s-au suparat ca i-am ajutat pe FCSB sa iasa campioni, mi-au zis ca le-am facut o seara minunata aseara.

La noi bugetul pentru medicamente este de 1000 de euro pe luna, nu avem anticarcei sau alte substante.

Tot respectul pentru Alibec, e un jucator care poate decide singur jocul, dar nu poate juca singur. Noi de multe ori facem totul pentru Alibec, dar ieri si Alibec a jucat pentru echipa, a facut o risipa mare de efort, a pus presiune pe adversar. Acest lucru ca un singur jucator poate castiga campionatul e mai grav, atunci inseamna ca jucatorii tai nu au fost in stare sa blocheze un singur jucator. E grav daca te bate un singur jucator", a spus Sumudica la Sport.ro.

VIDEO PROTVPLUS.RO

UE a încheiat un nou contract cu BioNTech-Pfizer pentru 1,8 miliarde de doze de vaccin anti-Covid-19
BRAT
Modifică setările cookies