VIDEO EXCLUSIV Antrenorul din Liga 1 care refuză din start o colaborare cu Gigi Becali: „Nu îndeplinesc toate 'criteriile'”

FCSB se află în căutarea unui nou antrenor după despărțirea de Nicolae Dică (42 de ani).

Kadi Bulgakov
Data publicarii: Marti 08 Noiembrie 2022, 12:15
Data actualizarii: Marti 08 Noiembrie 2022, 12:53

Gigi Becali și-ar dori ca funcția să fie preluată de Mihai Pintilii, care a fost numit „interimar” până la pauza competițională, însă fostul căpitan al FCSB-ului a respins propunerea.

Patronul FCSB a fost refuzat și de Liviu Ciobotariu, de la FC Voluntari, iar acestuia i s-a alăturat și Erik Lincar, fostul antrenor al lui U Cluj, care a spus că nu îndeplinește „criteriile” pentru a deveni antrenor al clubului patronat de Becali.

„Nu știu dacă eu îndeplinesc toate condițiile, criteriile prin care se angajează un anterenbor la FCSB.

Sunt anumite criterii care poate nu le îndeplinesc și îmi e greu să cred că se va întâmpla asta vreodată”, a spus Erik Lincar, la PRO ARENA, în emisiunea „Ora exactă în sport”.

Pintilii, antrenorul vicecampioanei doar până la pauza competițională

Mihai Pintilii a precizat că până la pauza competiţională prilejuită de meciurile amicale ale echipei naţionale, el va asigura interimatul conducerii băncii tehnice.

„Mai sunt două meciuri şi apoi veţi vedea decizia mea, eu sper să vină antrenor. Eu voi fi pe bancă la meciul cu Galaţi şi cu Craiova, după vom vedea. Se întrerupe campionatul, conducerea va analiza şi vom vedea, eu tot aici rămân, e sufletul meu aici. Am înţeles că regulamentul permite un antrenor interimar timp de 30 de zile”, a mai spus Pintilii.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!