Alibec, Boldrin, De Amorim, Enache, Junior Morais, acum TEIXEIRA? Reactia lui Sumudica dupa ce a aflat ca Becali va incerca sa-l ia din iarna

Alibec, Boldrin, De Amorim, Enache, Junior Morais, acum TEIXEIRA? Reactia lui Sumudica dupa ce a aflat ca Becali va incerca sa-l ia din iarna

Gigi Becali a anuntat ca din iarna va incerca sa-l ia de la Astra si pe Teixeira. Spune ca Astra nu isi mai poate permite sa-i achite salariul.

Daca si acest transfer se va realiza, iar Junior Morais va ajunge si el la Steaua, Becali ar reusi sa aduca de la campioana 6 fotbalisti in mai putin de un an de zile.

Marius Sumudica refuza sa se pronunte in privinta acestei mutari. Spune ca Teixeira mai are contract cu Astra pana in vara, iar Steaua nu poate discuta pana la iarna cu jucatorul.

"Nu stiu ce este cu aceasta varianta. Eu nu pot sa confirm sau sa infirm. Conducerea clubului stie mai bine. El mai are contract cu noi pana in vara. Pana in vara este jucatorul Astrei.

"Cred ca Steaua nu ar putea sa intre in discuții cu el decat cu 6 luni inainte, deci asta ar insemna prin decembrie. Mai multe detalii nu pot. Nu, nu stiu. In momentul de fața chiar nu stiu. Pentru mine, Teixeira este unul dintre cei mai buni jucatori din campionat", a declarat Marius Sumudica la DolceSport.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Voiculescu, despre tragedia de la spitalul Babeș: ”Avem indicații că defecțiunea este dinăuntrul TIR-ului”
BRAT
Modifică setările cookies