Adevaratul motiv pentru care Corneliu Papura si-a dat demisia de la Craiova! "A vrut sa joace tare. Un capos si un orgolios, pacat..."

Adevaratul motiv pentru care Corneliu Papura si-a dat demisia de la Craiova! "A vrut sa joace tare. Un capos si un orgolios, pacat..."

Gica Craioveanu a vorbit despre plecarea lui Corneliu Papura de la Craiova.

Mihai Rotaru, patronul Universitatii Craiova, a declarat ca Papura si-a dat demisia neasteptat, motivele fiind incerte. Gica Craioveanu a lamurit situatia si spune ca un presupus conflict cu medicul echipei l-a determinat pe antrenor sa paraseasca echipa.

"A fost un conflict cu doctorul, nu vreau sa intru in amanunte. Era frumos sa-si ceara scuze, este ceva din educatie.

A vrut sa joace tare, orgolios, capos, pacat pentru ca lumea incepuse sa-l aprecieze, dupa ce pornise cu stangul relatia cu suporterii. A facut o mare greseala si uite ca Bergodi are noroc. Nu exista multe echipe care sa plateasca salariul timp de 2 luni fara sa se joace deloc", a dezvaluit Craioveanu, la DigiSport.

Imediat dupa plecarea lui Papura, Universitatea Craiova a anuntat ca Bergodi este noul antrenor al echipei, cel care a pregatit-o ultima oara pe Voluntari, chiar in acest sezon.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Aproape jumătate din turiștii UE din Bulgaria sunt români. Suma uriașă pe care o cheltuie la vecinii noștri
BRAT
Modifică setările cookies