JO 2016

ULUITOR! Inotatoarea care a iesit pe locul 2 in proba de maraton, descalificata pentru ca a vrut sa o inece pe cea care o urmarea

Moment incredibil in cursa de inot maraton.

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 15 August 2016, 18:43
Data actualizarii: Luni 15 August 2016, 18:44

Moment incredibil in cursa de inot maraton. Sharon van Rouwendaal din Olanda a reusit sa castige detasat cursa de 10 kilometri, cu un avans de 16,6 secunde. Lucrurile nu au fost insa la fel de linistite in lupta pentru locul 2, acolo unde frantuzoaica Aurelie Muller a fost descalificata dupa ce a incercat sa o bage la fund pe adversara ei!!! 

Incidentul s-a intamplat pe ultimii metri din cursa, atunci cand Rachele Bruni a fost obstructionata sa ajunga la final, si chiar a fost bagata sub apa de Muller! Organizatorii au vizionat proba video, dupa ce italianca a depus contestatie, si au decis sa o descalifice pe Muller.

"Sportiva din Italia m-a bagat la fund. M-a tinut si nu m-a lasat sa pun mana pe tabela de finish, ma bucur ca judecatorii au luat decizia cea buna", a spus aceasta.

Decizia a facut-o pe Poliana Okimoto, din Brazilia, sa urce pe locul 3, aducand prima medalie olimpica din istoria Braziliei la inot.

CITESTE SI

Modifică setările cookies