Mihai Popescu: "Joi seara ne-a luat in brate si ne-a spus ca ne iubeste! Este cel mai bun antrenor pe care l-am avut!"

Autor: Sport.ro
Sambata 08 Mai 2010, 10:41

Portarul echipei HCM Constanta si al echipei nationale, Mihai Popescu, a declarat, pentru MEDIAFAX, ca ii datoreaza antrenorului Zoran Kurtes, decedat, vineri seara, la Mamaia, ascensiunea sportiva pe care a inregistrat-o in ultimul an.

"A fost un om extraordinar, un profesionist desavarsit. Din punct de vedere al alimentatiei pot spune ca era mai profesionist decat noi. Alerga zilnic, nu fuma. Lui ii datorez ascensiunea mea din ultimul an. Dupa primul antrenor pe care l-am avut la copii, pot spune Zoran a fost cel mai bun antrenor pe care l-am avut. Nu este drept ceea ce s-a intamplat, era foarte aproape de noi, jucatorii. Indiferent ca jucam cu Steaua, Brasov sau Montpellier, traia meciul cu aceeasi intensitate si ne insufla si noua din spiritul sau de luptator. Joi seara, ne-a luat pe toti in brate, ne-a spus ca ne iubeste. Nu l-am mai vazut niciodata atat de fericit si ne-a spus ca acum vrea sa castigam si Cupa Romaniei", a afirmat Popescu.

Antrenorul sarb al echipei de handbal masculin HCM Constanta, Zoran Kurtes, in varsta de 44 de ani, a decedat, vineri seara, in camera sa de hotel de la Mamaia.
Surse din cadrul clubului au declarat ca tehnicianului sarb se pregatea sa urmareasca un meci de baschet la televizor, cand i s-a facut dintr-o data rau si s-a asezat pe patul din camera de la Hotelul Flora din Mamaia, iar un pieten care-l insotea a sunat la 112. Un echipaj SMURD a incercat timp de o ora sa-l resusciteze, fara sa reuseasca. Decesul a fost constat in jurul orei 23.00.

 

Animație grafică: Cum arată Bucureștiul promis de Nicușor Dan și de noii primari de sectoare
BRAT