"Badr Hari nu s-a accidentat!" BIG Benny detoneaza bomba dupa meciul de aseara: "Ma bat cu Badr oricand si il si bat. Cei din GLORY sa faca meciul"

Meciul dintre Rico si Badr Hari e in reluare azi, de la 21:30 pe Sport.ro

SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 11 Decembrie 2016, 14:41
Data actualizarii: Duminica 11 Decembrie 2016, 14:43

Meciul dintre Badr Hari si Rico Verhoeven a avut un final neasteptat. Marocanul s-a accidentat in runda a doua la mana dreapta si a abandonat lupta. Fanii au fost dezamagiti de finalul luptei insa in sporturile de contact apar astfel de accidentari ce duc la intreruperea partidei.


Badr Hari, cu mana in fasa dupa meci

Chiar daca a parasit meciul cu mana in fasa, Badr Hari nu a convins pe toata lumea de accidentarea sa. Aflat in coltul lui Rico Verhoeven la acest meci, dupa ce a luat parte la pregatirea confruntarii in Olanda, romanul Benjamin Adegbuyi spune ca meciul s-a vazut altfel din coltul lui Rico.

Benny: "Badr Hari nu s-a accidentat, a cautat o iesire usoara din meci"

"Meciul s-a vazut bine din coltul lui Rico, s-a simtit clar o mica tensiune, dar team-ul a fost increzator inca de la inceput. Desi unii spun ca Badr a controlat prima runda, din contra, eu am vazut un control al lui Rico, stiind si game planul lor, se vedea ca marocanul incepuse sa oboseasca si intre reprize respira foarte greu. Intr-adevar, Hari a incercat cateva lucruri, dar daca nu se deschidea acea taietura de pe nasul lui Rico, dupa un jab, imaginea generala era cu Badr cu spatele la corzi, si exact cum ne-am asteptat toti, sa cedeze psihic in urma a unor momente din meci.

Am mai spus asta, ca Badr cedeaza psihic. De data aceasta a fost o accidentare, care in opinia mea a fost un pretext pentru ca a vazut ca starea generala a meciului incepea sa se schimbe radical. Rico isi intrase perfect in ritm si ataca, era meciul lui. Opinia generala la vestiar, dupa meci, a fost ca Badr nu s-a accidentat ci a cautat o cale usoara de a iesi din meci fara sa ia bataie. Galme si umflaturi am si eu la fiecare antrenament pe tot corpul, dar asta nu ma impiedica sa continui meciul, doar suntem luptatori nu balerini", a spus Benny.


Benny in dreapta, in spatele lui Rico inainte de startul meciului

Rico i-a multumit dupa meci

Romanul a fost pana la urma cel care i-a facut cel mai mare "damage" lui Rico. Cu doua saptamani inainte de meci, Benny i-a spart nasul la antrenament, ceea ce l-a facut sa si sangereze la prima atingere in meci:

"Din pacate se intampla in sparring sa fii prins cu fel si fel de lovituri, iar asta inseamna ca esti pus in dificultate, lucru constructiv! Daca faci sparringuri numai cu oameni slabi, nu ai ce sa inveti si nu te pregatesti practic pentru un meci important. Rico, dupa meci, era foarte bucuros, mi-a multumit de mai multe ori pentru ajutorul pe care i l-am oferit in pregatire", a spus romanul.

Benny: "In 2017 il vreau pe Badr Hari iar apoi sa lupt iar pentru centura"

Benny este challenger la titlu in 2017, centura fiind detinuta de Rico Verhoeven, insa spune ca ar prefera sa lupte cu Badr Hari:

"Tine de GLORY sa faca acest meci dar eu vreau sa stie toata lumea parerea mea. Ma bat cu el oricand si il si bat! Sper ca cei din GLORY sa faca acest meci in 2017 si, bineinteles, apoi sa lupt pentru centura, pentru ca mi-am castigat acest drept dupa ultima piramida castigata. Am fost coleg de pregatire cu Rico dar cand vom lupta pentru centura vom fi profesionisti si vom da totul pentru victorie. Asta e frumusetea sporturilor de contact, sa poti fii prieten in afara ringului", spune romanul.

Modifică setările cookies