kylian mbappe PSG Real Madrid transfer mbappe Franta

Enigma Kylian Mbappe. Leonardo, mesaj îndreptat către fanii lui PSG, dar și spre echipele care-l vor pe atacant

Leonardo, directorul sportiv al echipei Paris Saint-Germain, este convins că starul Kylian Mbappe îşi va prelungi contractul cu clubul de fotbal din capitala Franţei la finalul sezonului. 

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 15 Septembrie 2021, 18:08
Data actualizarii: Miercuri 15 Septembrie 2021, 18:13

Real Madrid a încercat să-l transfere în această vară pe campionul mondial francez, al cărui contract cu PSG expiră în iunie 2022, însă gruparea de pe Parc des Princes a considerat oferta spaniolilor prea mică.

Leondaro: "Am fost clari în privința ofertei pe care au făcut-o"

"Faptul că a rămas este singurul lucru care se putea întâmpla. Nu ne-am gândit niciun moment să facem toate astea fără Kylian. Nu am fost mulţumiţi de comportamentul celor de la Real Madrid. Am fost clari în privinţa ofertei pe care au făcut-o.

  • Kylian Mbappe

Nu a fost suficientă, din punctul nostru de vedere. A fost mai mică decât suma plătită de noi. În ceea ce priveşte ultima lor ofertă (în valoare de 200 milioane euro, conform presei spaniole - n.red.), acesta nu a venit niciodată", a adăugat responsabilul lui PSG.

Mbappe este într-o formă deosebită în acest debut de sezon, iar miercuri urmează să dispute primul său meci în noua ediţie a Ligii Campionilor, pe terenul belgienilor de la FC Bruges, alături de argentinianul Lionel Messi, care a semnat cu PSG luna trecută, şi de brazilianul Neymar.

"Nu îl văd pe Kylian plecând la finalul acestui sezon. Relaţia lui Mbappe cu PSG este profundă. Cred că nimeni de aici nu vede viitorul fără el", a adăugat Leonardo. Agerpres

Modifică setările cookies