FCM Suceava Radu Sava Fotbal intern

SOCANT! Un fotbalist roman, injunghiat azi-noapte in plina strada: "Are plagi in dreptul inimii si a abdomenului"

Un fotbalist sucevean a fost injunghiat in cursul noptii trecute in plina strada. Acesta se afla in acest moment internat la Spitalul Judetean si este in afara oricarui pericol, in timp ce Politia investigheaza cazul.

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 28 Iulie 2014, 14:06
Data actualizarii: Luni 28 Iulie 2014, 14:26

Radu Sava (28 de ani), fundasul central al echipei FCM Suceava, formatie aflata in Liga a II-a, a trecut prin momente socante in cursul noptii de duminica spre luni, cand a ajuns la Spitalul Judetean Suceava cu mai multe plagi injunghiate in dreptul inimii si a abdomenului, scrie Obiectiv de Suceava.

Fotbalistul de 28 de ani a fost victima a doi indivizi cautati, in momentul in care se intoarcea de la o nunta, fiind injunghiat chiar pe o strada din centrul orasului, la mai putin de 30 de metri de sediul Politiei.

Din primele cercetari, anunta autoritatile locale, incidentul a avut loc in jurul orei 04:45, atunci cand fotbalistul si prietena sa de 19 ani au fost abordati pe strada de cei doi indivizi. Acesta a incercat sa evite conflitul, dar cei doi barbati l-au atacat, unul dintre acestia scotand un cutit.

Fotbalistul a fost imediat preluat de o ambulanta si dus la Spitalul Judetean, unde doctorii i-au tratat plagile. In acest moment, Radu Sava este inca internat, dar se afla in afara oricarui pericol. Acesta va avea nevoie de inca 8 zile de ingrijiri medicale.

Fotbalistul va merge in zilele urmatoare pentru a depune o plangere, in timp ce Politia a deschis deja un dosar de urmarire penala pentru infractiunea de "loviri si alte violente".

Modifică setările cookies