"Muzeul il mai vizitezi, National Arena nici macar atat". Burleanu trimite sageti catre Primarie si spune ca nici Federatia nu e lasata sa intre pe stadion

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 18 Martie 2016, 12:59
Data actualizarii: Vineri 18 Martie 2016, 13:20

National Arena ramane un stadion intredeschis. Primaria anunta ca a inaintat documentatia catre ISU, insa avizele nu au fost date, astfel ca meciul Dinamo - Pandurii nu se poate juca pe cel mai mare stadion al tarii. 

Razvan Burleanu, presedintele FRF, spune ca nici macar Federatia nu este lasata pe National Arena. Seful fotbalului romanesc a inaintat o cerere catre autoritati pentru ca Federatia sa filmeze cateva spoturi pe stadionul national, insa nu a primit raspuns.

"National Arena e ca o statuie, nici macar ca un muzeu", spune Burleanu.

Presedintele FRF a vorbit intr-o conferinta de presa la Casa Fotbalului.

"Referitor la Arena Nationala, nu prea am ce sa va mai spun. Cred ca am vorbit destul de mult. Cred ca e vorba de o statuie, nu de un muzeu. Un muzeu poti macar sa-l vizitezi.

Mi-as fi dorit ca Dinamo sa poata juca pe arena nationala, dar se pare ca ceea ce se anunta o deschidere nu este chiar asa.

Noi am facut inclusiv o cerere catre Primarie pentru a filma niste spoturi, dar nu am primit raspuns din partea autoritatilor", a spus presedintele Federatiei Romane de Fotbal.

"Nu pot eu sa zic daca Dinamo va juca sau nu in Europa, Comisia de Licentiere se ocupa de asta. Tot ce pot sa spun e ca va asigur ca noi incercam sa facem cel mai bun raport pentru a-l trimite la UEFA", a mai spus seful FRF.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!