Ianis Hagi, in echipa cu Zidane, Simeone, van der Sar si Maldini in cel mai tare 11 al copiilor de LEGENDE din fotbal

Ianis Hagi, in echipa cu Zidane, Simeone, van der Sar si Maldini in cel mai tare 11 al copiilor de LEGENDE din fotbal

Ianis, fiul lui Gica Hagi, a fost introdus intr-o echipa a copiilor fotbalisti proveniti din familiile unora dintre cei mai mari fotbalisti din lume.

Realizat de portalul Fichajes.com, Ianis Hagi a fost introdus in primul 11 alaturi de nume uriase, precum Maldini, van der Sar, Zidane, SCholl, Simeone, Vilanova si Redondo. Cu totii sunt pusti si asteapta ca intr-o zi sa se ridice la inaltimea numelui scris pe spate.

La fel ca si tatal sau, Joe Van der Sar joaca pe postul de portar la Ajax Amsterdam. Are 17 ani si este unul dintre pustii promitatori de la academia olandezilor.

Adrià Vilanova are 18 ani, joaca la Barcelona si este fiul lui Tito, fostul tehnician al catalanilor, decedat in aprilie 2014.

Alaturi de el, in linia defensiva, se mai afla si Lucas Hernandez, 19 ani, de la Atletico Madrid, fiul fostului jucator al lui Atletico, Sochaux, Toulouse si Marseille, Jean-Francois Hernandez, dar si Christian Maldini, fiul de 18 ani al lui Paolo Maldini. Si el, ca si tatal sau, joaca la Milan si are 18 ani.

Diego Poyet, fiul de 19 ani al lui Gustavo, Enzo Zidane, fiul lui Zinedine Zidane, dar si Lucas-Julian Scholl, fiul fostului fotbalist de la Bayern Munchen, Mehmet Scholl, si Fernando Redondo Junior, care in prezent joaca la Atlético Tigre se afla in linia de mijloc, acolo unde este pus si Ianis Hagi.

Cei de la Fichajes.com scriu: "Sa vedem daca se va ridica la nivelul tatalui sau"

In atac au fost pusi Luka Zahovic de la Maribor, fiul lui Zlatko Zahovic, si Giovanni Simeone de la River Plate, fiul lui Diego Simeone.

Citeste si:Ianis Hagi
VIDEO PROTVPLUS.RO

Ultimele clipe din viața pilotului Adrian Cernea, luat de șuvoaie. Cum a reușit să se salveze copilotul Alex Tache
BRAT
Modifică setările cookies