FRF ancheteaza o tentativa de mituire! Arbitrul a reclamat ca a fost contactat de o echipa inaintea meciului de baraj

FRF ancheteaza o tentativa de mituire! Arbitrul a reclamat ca a fost contactat de o echipa inaintea meciului de baraj

Barajul de promovare in Liga 3 s-a lasat cu o tentativa de mita.

Meciul de baraj pentru promovarea in Liga 3 dintre Viitorul Domnesti si Academinca Clinceni 2, 2-2, a fost protagonistul unei tantative de mituire a rezultatului. Dupa ce in tur scorul a fost 1-1, arbitrul delegat pentru partida decisiva, Valentin Naidin, a fost contactat telefonic, cu o zi inainte de meci, pentru a ajuta una dintre echipe. Tanarul central (30 ani) nu s-a lasat induplecat si a reclamat tentativa de mituire, chiar inainte de inceperea returului, la departamentul de integritate al FRF, care deja ancheteaza cazul.

Potrivit ProSport, conducatorii celor de la Viitorul Domnesti au fost cei care au vrut sa isi asigure locul in Liga 3 cu orice pret. Cand au fost contactati pentru a-si exprima parerea desprea aceasta acuzare, au declarat ca este o informatie eronata si ca nu au idee de unde s-a ajuns la aceasta situatie.

"Nu stiu despre ce e vorba, acum aud prima data despre asa ceva. Sa vina arbitrul sa recunoasca numarul de telefon sau persoana care a dorit sa-l mituiasca. Daca e gras, slab, cu ochelari sau fara. Ori daca l-a sunat cineva…

Eu am intrat sa duc foaia la meci si am stat cu doamnele observator de vorba, la taclale. Cei trei arbitri erau la incalzire. Nici n-am apucat să discut", a precizat Constantin Bulhac, presedintele Vointei Domnesti, pentru aceeasi sursa citata.

Cu toate aceste presiuni, Viitorul Domnesti a ratat calificarea in Liga 3, Academica clinceni a promovat datorita golului marcat in deplasare.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Ploile au făcut prăpăd în toată țara. Bilanțul ciclonului din Marea Neagră care a lovit România
BRAT
Modifică setările cookies