Dormiti linistiti! FRF lucreaza pentru voi :) VIDEO FABULOS de la Adunarea Generala FRF! Cum poti sa dormi si sa votezi viitorul fotbalului romanesc in acelasi timp

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 30 Martie 2015, 16:19
Data actualizarii: Luni 30 Martie 2015, 21:05

Adunarea Generala FRF de astazi a adus promisiuni pentru urmatorii 5 ani, dar si imagini de neuitat. Desi nu a fost trecut in documentele oficiale, si somnul a fost pe ordinea de zi :)

Membrii Adunarii Generale a Federatiei Romane de Fotbal (FRF) au aprobat, luni, in unanimitate "Planul strategic pentru dezvoltarea fotbalului din Romania 2015-2020". Unii au votat in timp ce dormeau :)

Dumitru Firu, reprezentantul de la Viitorul FCM Craiova, a fost surprins intr-un moment unic la Adunarea Generala FRF. A dormit si votat in acelasi timp.

Pentru perioada 2015-2020, Federatia Romana de Fotbal a elaborat un plan strategic cu obiective precise si detaliate pe care promite sa le aplice pentru dezvoltarea fotbalului romanesc.

Planul realizat de FRF este structurat in jurul a cinci obiective strategice pentru perioada amintita: calificarea echipei nationale la toate cele trei turnee finale CE 2016, CM 2018, CE 2020, cresterea substantiala a numarului de practicanti si de persoane implicate in fenomenul fotbalistic, dezvoltarea fotbalului feminin si a futsalului (cresterea performantei echipelor nationale), construirea unei culturi organizationale care sa devina suport pentru performanta sportiva si cresterea atractivitatii si a vizibilitatii jocului de fotbal.

Saptamana trecuta, fostul presedinte al FRF, Mircea Sandu, le-a transmis membrilor Adunarii Generale printr-o scrisoare deschisa ca in cazul in care vor vota "Planul strategic pentru dezvoltarea fotbalului din Romania 2015-2020", in cadrul sedintei de luni, trebuie organizate noi alegeri pentru functia de presedinte.

Sandu sustine ca federatia ar trebui guvernata conform planului propus de presedintele Razvan Burleanu si aprobat de Adunarea Generala a Federatiei Romane de Fotbal la 5 martie 2014, intitulat "Programul de guvernanta sportiva al FRF 2014-2018".

Fostul sef de la Casa Fotbalului sustine ca planul strategic propus de Burleanu contravine regulamentelor si statutului FRF.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!