FCU Craiova Fotbal intern

Doi jucători legitimați la FCU Craiova au fost arestați și acuzați de tâlhărie! Ar fi furat bani de la trei copii 

Doi jucători de la echipa secundă a lui Adrian Mititelu, FCU Craiova, au fost arestați preventiv pentru 30 de zile. 

SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 19 Noiembrie 2022, 18:34
Data actualizarii: Sambata 19 Noiembrie 2022, 19:15

Andrei Cătălin Albu (18 ani) și Jesus Eduardo Sperlea (16 ani) au probleme cu legea, fiind acuzați de tâlhărie. Judecătoria Craiova a dispus arestarea preventivă a celor doi pentru o perioadă de 30 de zile, după ce ar fi tâlhărit trei copii cu vârste cuprinse între 13 și 15 ani, informează reporter24.info

Jucătorii lui FCU Craiova, arestați preventiv 

Cei doi jucători au fost arestați miercuri seară, după ce ar fi amenințat cu bătaia trei copii și le-ar fi luat și banii. 

„În urma activităților investigativ-operative desfășurate de polițiștii Secției 4 Poliție Craiova, în noaptea de 16/17 noiembrie a.c., i-au identificați pe cei doi tineri bănuiți de comiterea celor trei infracțiuni, respectiv un tânăr de 18 ani, din comuna Oprișor, județul Mehedinți și un minor de 16 ani, din municipiul Craiova. Cei doi au fost conduși la audieri, iar în urma probatoriului administrat, polițiștii i-au reținut pentru 24 de ore, fiind introduși în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Dolj”, arată polițiștii doljeni.

Modifică setările cookies