VIDEO EXCLUSIV Ciprian Marica dă din casă! Luxul pe care fotbaliștii și-l permiteau pe vremea când fostul internațional juca fotbal 

Ciprian Marica a fost invitatul Ioanei Cosma la Ora Exactă în Sport, la PRO Arena, emisiune zilnică de la 9:30 la 12:30. 
SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 20 Aprilie 2022, 15:05
Data actualizarii: Miercuri 20 Aprilie 2022, 15:18

Ciprian Marica (36 ani) a vorbit despre situația financiară din Liga 1, în care tot mai multe cluburi sunt în incapacitatea de a le achita salariile jucătorilor. Pentru a evidenția situația actuală a fotbalului românesc, Marica a afirmat că un jucător din Liga 1, de pe vremea sa, își putea permite să angajeze un artist consacrat pentru a-i cânta la un eveniment privat.

Ciprian Marica: „Când m-am apucat eu de fotba, un sportiv își permitea”

„Un sportiv de performanță, atunci când eu m-am apucat eu de fotbal, își permitea să cheme un artist să-i cânte. Și nu vorbesc doar de cântăreții de manele. La nuntă, la un eveniment, nu contează. 

Să-mi spui tu dacă astăzi un sportiv din Liga 1 își permite să-și ia un artist de top din România să-i cânte la eveniment?”, a declarat Ciprian Marica la Ora Exactă în Sport, la PRO Arena. 

De-a lungul carierei, fostul atacant a evoluat pentru Dinamo, Shakhtar Donetsk, VfB Stuttgart, Schalke 04, Getafe, Konyaspor, FCSB. Iar pentru naționala României a marcat 25 de goluri în 72 de prezențe. 

Modifică setările cookies