Olimpiu Morutan Arabia Saudita Galatasaray Fotbal extern

”Te duci la 23 de ani în Arabia Saudită? Du-te mai încolo!”. Sfat pentru Olimpiu Moruțan, după oferta de zece milioane de euro

Presa din Turcia a scris că Olimpiu Moruțan (23 de ani) ar putea pleca de la Galatasaray în Arabia Saudită.

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 06 Aprilie 2022, 22:49
Data actualizarii: Miercuri 06 Aprilie 2022, 22:53

Mijlocașul român nu s-a adaptat la Galatasaray, iar salariul său mare și evoluțiile modeste i-au determinat pe turci să-l pună pe lista de transferuri. Al Ain este dispusă să-l transfere pentru nu mai puțin de zece milioane de euro, afacere din care ar avea de câștigat și Gigi Becali!

Viorel Moldovan, fostul mare internațional, îl sfătuiește pe Moruțan să nu facă pasul în zona Golfului încă de la această vârstă.

„Te duci la 23 de ani? Nu desconsider fotbalul din Arabia Saudită, dar mă rog… du-te mai încolo. Joacă etapă de etapă cu fotbaliști importanți, să te confunzi cu ei. Nu poți să mergi de la Galata la Al Ain.

Soluțiile sunt limitate la echipa națională. Bun, ai Alibec. L-a împrumutat de la CFR Cluj. Pentru mine, rămâne o enigmă la ce calități are Denis Alibec. Avea o carieră mult mai interesantă… te duci la Kayseri, la Atromitos, mai joci pe acolo, unde e problema? La mine, la antrenor?! Nu poți. Îmi pare rău de acest băiat”, a spus Viorel Moldovan, la Pro Sport.

Becali poate da o nouă lovitură financiară cu Moruțan

Transferul lui Moruțan la Al Ain i-ar putea aduce o sumă frumușică în conturi lui Gigi Becali.

În momentul în care l-a cedat pe Moruțan la Galatasaray, în vara lui 2021, Gigi Becali a păstrat un procent de 20% dintr-un viitor transfer.

4.1 milioane de euro a încasat până acum Gigi Becali de la Galata pentru Moruțan. 3.5 milioane de euro au reprezentat suma de transfer, iar alte 600 de mii de euro au însumat bonusuri de performanță.

4.3 milioane de euro este cota de piață a fostului jucător de la FCSB, potrivit transfermarkt.com

Modifică setările cookies