Fotbal extern

Scoțienii i-au fixat prețul lui Ianis Hagi! Software-ul care spune exact cât trebuie să ceară Rangers

Cota de piață a lui Ianis Hagi a crescut, după evoluțiile sale din ultima perioadă.

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 17 Noiembrie 2021, 09:04
Data actualizarii: Miercuri 17 Noiembrie 2021, 09:33

Scoțienii l-au evaluat pe internaționalul român cu ajutorul software-ului Transfer Room, pe care îl folosesc și mai multe cluburi din Scoția.

Publicația Dailyrecord.co.uk a publicat un articol cu sumele la care sunt evaluați jucătorii de la Celtic și Rangers, potrivit Transfer Room, iar Ianis Hagi este al doilea cel mai bine cotat.

  • Ianis Hagi

Ianis Hagi, evaluat de scoțieni

7,6 milioane de lire sterline, adică aproape nouă milioane de euro, este cota de piață a lui Ianis Hagi, potrivit sursei citate. Cel mai bine evaluat este Joe Aribo, cu o cotă de piață de 7,9 milioane de lire sterline.

Ianis Hagi a rămas recent fără antrenor. Steven Gerrard a făcut pasul în Premier League, acolo unde o va pregăti pe Aston Villa. În presa britanică au apărut mai multe nume pe lista de transferuri a clubului de pe Villa Park, printre care și cel al lui Ianis.

„Fiul legendarului Gheorghe, Ianis poate fi un alt jucător care ar putea să guste fotbalul din Premier League. A avut un impact mare la câștigarea campionatului de Rangers, sezonul trecut, și se ridică la înălțimea numelui.

Versatilitatea românului este un lucru pe care Gerrard dorește să-l adauge la Villa. Acesta a jucat atât mijlocaș lateral stânga sau dreapta, cât și mijlocaș ofensiv. Hagi a devenit un jucător-cheie în angrenajul echipei lui Gerrard”, au scris jurnaliștii de la Talk Sport.

Ianis Hagi este evaluat la 6,5 milioane de euro de Transfermarkt, iar în acest sezon a strâns 15 meciuri pentru Rangers, reușind trei goluri și trei assist-uri.

Modifică setările cookies