Meciurile din Europa League se vor juca in august! Echipele ramase in competitie au fost instiintate oficial de UEFA

Meciurile din Europa League se vor juca in august! Echipele ramase in competitie au fost instiintate oficial de UEFA

Competitiile europene revin la sfarsitul verii.

UEFA a decis ca Europa League si Champions League sa se reia dupa ce competitiile interne vor fi finalizate. Echipele ramase in cursa pentru cele doua trofee au fost deja instiintate de oficialii forului european, iar primele jocuri se vor disputa pe 2 sau 3 august.

"Am fost instiintati de cei de la UEFA ca meciurile din Europa League se vor juca cu siguranta, incepand cu luna august. Pe 2 sau 3 august se va disputa meciul tur cu Inter, la Milano, iar returul din Spania se va juca pe 7 sau 8 august.

Totusi, daca nu vom putea juca pe <<San Siro>> si pe <<Coliseum Alfonso Perez>>, din cauza virusului, exista probabilitatea sa mutam meciurile pe teren neutru", a declarat presedintele lui Getafe, potrivit Calciomercato.

Mansa tur a meciurilor Inter - Getafe si Sevilla - Roma au fost suspendate din cauza coronavirusului, insa celelalte 6 optimi de finala si-au consumat deja primul meci.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Filmul atacului petrolierului Mercer Street, care s-a soldat cu moartea unui român. Analist politic: Sunt victime colaterale
BRAT
Modifică setările cookies