Cristiano Ronaldo Dolores Aveiro Manchester City Manchester United Fotbal extern

Mama lui Ronaldo a spus tot! Ce discuție a purtat cu fotbalistul despre transferul la City: „Asta mi-a spus!”

Cristiano Ronaldo (36 ani) a fost în centrul unuia dintre transferurile verii. 

Ana-Maria Popescu
Data publicarii: Miercuri 22 Septembrie 2021, 18:03
Data actualizarii: Miercuri 22 Septembrie 2021, 18:05

Superstarul portughez a plecat de la Juventus și s-a întors la „clubul de suflet”, Manchester United, acolo unde a obținut primele trofee importante ale carierei. Ronaldo a plecat în ultima săptămână de mercato, iar destinația sa a fost ușor surprinzătoare, în special după ce presa internațională anunțase că va semna cu Manchester City. 

Cunoscută drept o prezență destul de vocală atât în presă, cât și pe rețelele de socializare, pentru susținerea necondiționată pe care o arată față de fiul său, Dolores Aveiro a fost invitată în cadrul unui podcast, unde a făcut o serie de dezvăluiri neașteptate. Printre ele, mama lui Ronaldo a povestit și discuția pe care a avut-o cu fotbalistul în momentul în care au apărut zvonurile conform cărora ar urma să semneze cu Manchester City. 

  • Dolores Aveiro

Dolores Aveiro: „Asta mi-a spus!”

În cadrul podcast-ului ADN de Leao, Dolores a mărturisit ce i-a transmis fiul său: „La televizor erau discuții despre Manchester City, dar mi-a spus: 'Mamă, nu te îngrijora de ce spun ei, pentru că eu merg la Manchester United'. I-am spus că îmi place ideea și mi-a făcut pe plac”.

Dorința înainte de moarte a mamei lui Ronaldo

În cadrul aceluiași podcast, Dolores Aveiro a dezvăluit și care este ultima sa dorință legată de fiul său, înainte de moarte. 

„Fiul meu ar trebui să se întoarcă la Sporting. Dacă era după mine, Cristiano ar fi fost deja aici. Deja i-am spus că, înainte de a muri, vreau să-l mai văd jucând la Sporting”, a declarat femeia. 

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies