VIDEO EXCLUSIV Ronaldo din Liga 1, propus la națională: ”Se pregătește incredibil de mult. Ar trebui să i se dea o șansă”

Mirel Rădoi a primit o propunere din partea unui antrenor din Liga 1.

SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 18 Septembrie 2021, 11:11
Data actualizarii: Sambata 18 Septembrie 2021, 11:19

Ilie Poenaru a rămas impresionat de calitățile noului său jucător, Ronaldo Deaconu (24 de ani), pe care-l propune la echipa națională. Mijlocașul se pregătește suplimentar la Mediaș și țintește un transfer în străinătate.

”Chiar vrea să performeze”, a fost scurta concluzie trasă de Ilie Poenaru, care este antrenor la Gaz Metan de două zile.

„Ronaldo Deaconu este un jucător foarte bun, este printre cei mai buni executanți de faze fixe, are ultima pasă, o viziune de joc și o lejeritate extraordinară în a scoate oameni din joc. Se pregătește incredibil de mult, nu vă vine să credeți cât de mult stă la stadion. 

Își face programul de forță separat. Chiar vrea să performeze, își dorește să ajungă la un nivel foarte bun. Eu cred că ar trebui să i se dea și lui o șansă, merită acest lucru. Cred că ar trebui să i se dea și lui atenție”, a spus Poenaru, la Ora Exactă în Sport.

Ronaldo Deaconu, care este evaluat la 900.000 de euro, mai are contract cu Gaz Metan până în 2022, potrivit Transfermarkt.

Modifică setările cookies