Cristiano Ronaldo Manchester United Anglia

De neoprit și la 36 de ani! Cristiano Ronaldo, un nou record după golul marcat cu West Ham 

Deținătorul a cinci Baloane de Aur a reușit să își mai treacă un nou record în palmares. 

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 20 Septembrie 2021, 19:18
Data actualizarii: Luni 20 Septembrie 2021, 20:13

Vara aceasta, Cristiano Ronaldo (36 ani) a decis să nu mai evolueze pentru Juventus și să pornească în căutarea unei noi aventuri. Inițial, starul portughez a fost în travative cu Manchester City, însă doar un simplu apel telefonic din partea lui Sir Ales Ferguson l-a făcut să se întoarcă la Manchester United, după o pauză de 12 ani. 

De la revenirea spectaculoasă pe Old Trafford, când a marcat două goluri împotriva lui Newcastle, 4-1, Ronaldo a izbutit să înscrie în fiecare partidă până acum. Astfel, după cele trei jocuri pentru „diavolii roșii”, atacantul are 4 reușite (două cu Newcastle, una cu Young Boys și una cu West Ham). 

Când a reușit să egaleze la 1, în meciul cu West Ham, Cristiano Ronaldo a mai doborât un record. Lusitanul a marcat pe al 66-lea stadion din primele cinci ligi ale Europei, fiind singurul jucător care a realizat acest lucru din sezonul 2003-2004, de când a debutat pentru Manchester United. 

Singurul care îi poate „fura” deținătorului a cinci Baloane de Aur acest record este Zlatan Ibrahimovic (40 ani). În acest timp, suedezul a punctat pe 64 de stadioane în cele mai puternice campionate ale Europei. 

De-a lungul carierei, Cristiano Ronaldo a înscris 789 de goluri, 450 pentru Real Madrid, 122 pentru Manchester United, 101 pentru Juventus, 5 pentru Sporting și 111 pentru naționala Portugaliei. 

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies