”Avem nevoie de calitate!” Anunțul făcut de Fabio Pecchia despre Valentin Mihăilă

valentin mihaila Dennis Man Parma Fotbal extern Valentin Mihăilă | Valentin Mihăilă
SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 05 Aprilie 2024, 15:44
Data actualizarii: Vineri 05 Aprilie 2024, 15:56

Parma va juca sâmbătă pe terenul celor de la Sudtirol în etapa cu numărul 32 din Serie B.

Echipa lui Dennis Man și a lui Valentin Mihăilă este principala favorită la promovare. ”Cruciații” sunt lideri în clasament, cu 65 de puncte accumulate în 31 de etape.

Fabio Pecchia: ”Mihăilă este pregătit să fie titular!”

La conferința de presă premergătoare partidei, Fabio Pecchia a fost întrebat dacă, în meciul cu Sudtirol, Valentin Mihăilă va fi titular.

Antrenorul ”Cruciaților” a explicat că nu a alcătuit încă primul 11, însă a transmis că internaționalul român este pregătit să fie introdus pe teren încă din primul minut al partidei.

Cu siguranță, avem nevoie de calitate în toate zonele terenului, atât la construcție, cât și în fața porții. Este important să avem mai multă calitate la anumite faze, să găsim soluții și să facem alegerile correct.

Mihăilă este pregătit să fie titular, iar Bernabe, evident, poate juca și atacant și mai jos. Echipa este într-o stare bună. Toți sunt bine cu excepția lui Di Chiara, care a suferit o contuzie și nu va juca.

Eu și staff-ul vom decide cine va juca și cine nu, dar îmi doresc ca grupul să aibă personalitate și să iasă la joc”, a spus Fabio Pecchia, conform parmalive.com.

Au început discuțiile pentru prelunigirea contractelor lui Dennis Man și Valentin Mihăilă

Italienii susțin că Dennis Man și Valentin Mihăilă se pregătesc să semneze prelungirea contractelor cu Parma.

Dacă în luna ianuarie, aventura lui Osorio părea că se apropie de final, avem certitudinea că venezueleanul va continua să joace la Parma și din vară. (...)

Cu siguranță va fi o vară foarte intensă în ceea ce privește reînnoirea contractelor jucătorilor ale căror înțelegeri vor expira în iunie 2025. Au început deja discuțiile pentru prelungirea contractelor lui Man și Mihăilă, în timp ce Benedyczak, Osorio și Balogh sunt în așteptare”, au scris italienii.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!