Jules Bianchi F 1

Dezvaluirea cutremuratoare facuta de tatal lui Jules Bianchi, dupa sase luni in care a suferit la patul fiului sau!

Philippe Bianchi, tatal pilotului francez de Formula 1 Jules Bianchi, a vorbit intr-un interviu despre drama prin care trece fiul sau, aflat in coma de sase luni.

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 13 Aprilie 2015, 19:05
Data actualizarii: Luni 13 Aprilie 2015, 19:16

Tatal pilotului de la Marussia a dezvaluit ca acesta se misca, insa ca miscarile nu se stie daca sunt constiente sau nu. Potrivit acestuia, toate organele lui Jules Bianchi functioneaza bine, insa acesta continua sa se afle in coma.

"Lupta cu aceeasi determinare cu care o facea si inainte de accident. Fiecare zi este pentru Jules un maraton. Toate organele sale functioneaza fara a fi ajutate, dar ramane in coma.

Uneori se misca, ne strange mana, dar nu stim daca nu sunt doar reflexe. Universul nostru s-a prabusit pe 5 octombrie 2014. Genul acesta de accident te loveste mai mult decat moartea. Suferinta e nesfarsita, este o tortura zilnica", a explicat tatal lui Jules Bianchi.

Pilotul echipei Marussia, Jules Bianchi, este de sase luni in coma, dupa ce a fost implicat intr-un acident grav in timpul Marelui Premiu de Formula 1 al Japoniei, desfasurat in octombrie 2014.

Modifică setările cookies