Radut: "Ne-am revenit dupa schimbarea de antrenor!" Cum l-a cucerit Dumitrescu pe Geraldo!

Autor: Sport.ro
Miercuri 18 August 2010, 18:39

Stelistii sunt siguri ca vor trece de elvetienii de la Grasshopper joi seara, de la 20.45, in direct la ProTV si pe www.sport.ro.

"Suntem increzatori si va dati seama ca mi-as dori foarte mult o finala de Europa League. Cred ca vom avea un stadion plin cu Grasshopper. Avem nevoie de ei si vom fi pe teren pentru ei. Ii rog sa vina in numar mare, ca la meciul cu Craiova. Avem nevoie sa castigam si ei ne pot ajuta sa invingem mereu.

Nu avem chiar cel mai bun teren, dar va fi acelasi pentru amandoua echipele. Chiar si asa avem un avantaj ca suntem acasa. Ne-am revenit dupa schimbarea de antrenor. L-am cunoscut pe domnul Ilie Dumitrescu, am pus la punct lucrurile pentru acest meci si suntem siguri ca putem trece de Grasshopper", a spus Mihai Radut.

"O sa fie un joc ca oricare altul. O sa incercam sa fim mai seriosi in aceste meciuri pentru ca este o faza eliminatorie. Pentru noi e bine sa jucam cu un stadion plin. Ii intelegem pe suporteri, dar trebuie sa inteleaga ca Steaua este cel mai important lucru si trebuie sa ne ajute meci de meci. Am avut doar o saptamina cu domnul Dumitrescu si stiam ca trebuia sa pregatim acest meci. Cu dansul vom avea un sezon bun, este un antrenor bun"
a declarat si Geraldo Alves.

Iulian Stanciu, CEO Emag, despre nivelul salariilor, educație și „fenomenul primei generații de milionari” din România
BRAT

Modifică setările cookies