Doua variante in aparare pentru Mihai Pintilii in meciul cu Backa Topola! Cum ar putea arata primul 11 al lui FCSB

Doua variante in aparare pentru Mihai Pintilii in meciul cu Backa Topola! Cum ar putea arata primul 11 al lui FCSB

Marti dupa-amiaza, FCSB a plecat spre Serbia pentru meciul cu Backa Topola din turul 2 preliminar al Europa League. 

23 de fotbalisti au facut deplasarea, dupa ce Andrei Miron, inclus si el in lotul pentru acest duel, a fost depistat pozitiv cu Covid-19. 

Acesta a ramas in Romania, la fel cum s-a intamplat si cu antrenorul principal Toni Petrea si cu preparatorul fizic Thomas Neubert, si ei infectati cu noul coronavirus. 

In total, 7 persoane din cadrul clubului au fost depistate pozitiv cu noul coronavirus cu doar cateva zile inainte de meciul cu Backa Topola. 

In aceste conditii, joi seara pe banca tehnica a FCSB-ului ar urma sa stea Mihai Pintilii, caruia UEFA ii va da o derogare pentru partida din Serbia.

Echipa pe care antrenorul secund ar putea sa o trimita in teren in startul meciului din turul 2 preliminar al Europa League este formata din: Vlad - Cretu, Cristea, Briceag, Pantiru - Olaru, Popescu, Tanase - Man, Bus, Coman.

Pintilii ar putea opta si pentru varianta Ovidiu Popescu in centrul apararii, caz in care in mijlocul terenului ar putea sa apara Gabriel Simion, cel care i-a atras atentia lui Gigi Becali in perioada de pregatiri. 

Meciul dintre Backa Topola si FCSB este programat joi seara, de la ora 22:00, si va fi transmis in format LIVE TEXT pe www.sport.ro. 

VIDEO PROTVPLUS.RO

Rezultate alegeri locale 2020 Timişoara. Robu își recunoaște înfrîngerea. Cine este noul primar
BRAT