”Următorul superstar!” Lineker și Ferdinand, dați pe spate de puștiul Spaniei: ”I-a spus lui Rabiot: 'Am să-ți arăt eu!'”

EURO 2024 Franta Lamine Yamal Spania EURO 2024
SPORT.RO
Data publicarii: Marti 09 Iulie 2024, 23:40
Data actualizarii: Marti 09 Iulie 2024, 23:41

Spania se duelează cu Franța în prima semifinală a EURO 2024, în direct pe PRO TV și VOYO.

Gary Lineker, despre Lamine Yamal: ”Acest copil este următorul superstar!”

Rio Ferdinand s-a arătat uimit de prestația lui Lamine Yamal din meciul cu Franța, în special de golul înscris de tânărul talent al Barcelonei.

Ne-am întrebat dacă Spania are puterea să revină? Dacă o echipă înscrie împotriva lor, ce vor face? Ei au arătat în seara asta, cu acest copil, Lamine Yamal, care face niște lucruri fără precedent la vârsta lui. Pare că Yamal l-a văzut pe Rabiot, ochii i s-au aprins și a spus ’Am să-ți arăt eu!’. O finalizare minunată din partea unui copil atât de tânăr”, a spus Rio Ferdinand.

Declarațiile la care a făcut referire Rio Ferdinand sunt cele pe care Adrien Rabiot le-a făcut la conferința de presă premergătoare meciului: ”Dacă Yamal vrea să joace într-o finală, trebuie să arate mai multe decât a făcut până acum”.

Gary Lineker i-a dat dreptate lui Rio Ferdinand și a completat: ”Cred că acest copil este următorul superstar”.

Și Micah Richards a fost dat pe spate de execuția lui Lamine Yamal: ”Yamal este doar un tânăr talent, se poate ridica la nivelul așteptărilor? Da, poate! Tehnica, efectul, viteza mingii, pefecțiune pură!

VIDEO Golul marcat de Lamine Yamal în semifinala Spania - Franța

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!