LIVE VIDEO Adrian Cristea a fost invitat special la emisiunea Emoții Europene, în direct pe SPORT.RO și VOYO

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 11 Iunie 2024, 11:03
Data actualizarii: Marti 11 Iunie 2024, 13:41

Adrian Cristea (40 de ani) este invitatul lui Cătălin Oprișan și al lui Andru Nenciu la ediția de marți, 11 iunie, a emisiunii Emoții Europene, de la 11:00, în direct pe Sport.ro și VOYO.

Adrian Cristea a debutat la echipa națională în 2007, sub comanda lui Victor Pițurcă și a adunat nouă partide sub tricolor.

Fostul dinamovist a făcut parte din lotul României la EURO 2008, însă nu a prins niciun minut la turneul final desfășurat în Austria și Elveția. Atunci, România făcea parte din ”grupa morții”, alături de Olanda, Italia și Franța. Tricolorii au obținut două puncte, după ce au remizat cu Franța (scor 0-0) și cu Italia (scor 1-1), dar înfrângerea suferită în fața Olandei (scor 0-2) a împiedicat echipa națională să ajungă în sferturile turneului final.

Emoții Europene este o emisiune susținută de Casa Pariurilor.

Emoții Europene, de luni până vineri, LIVE pe SPORT.RO și VOYO

În perioada 29 mai - 13 iunie, cu excepția zilelor de week-end, suporterii vor avea parte de o emisiune specială, care va aduce în prim-plan povești și amintiri deosebite de la Campionatele Europene, ale unor nume importante din fotbalul românesc.

Timp de o oră, de la 11:00, în exclusivitate pe SPORT.RO și VOYO, un invitat special va vorbi despre momente importante de la turneele finale continentale.

Campionatul European din Germania 2024 se vede în exclusivitate la PRO TV, PRO ARENA și VOYO, începând cu 14 iunie. Cele mai tari faze vor putea fi revăzute pe site-ul SPORT.RO.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!