Veste buna pentru Romania! Vedeta Frantei s-a reaccidentat si sta pe bara 2 luni inainte de Euro 2016

Preliminarii EURO 2016
SPORT.RO
Data publicarii: Joi 17 Decembrie 2015, 13:07
Data actualizarii: Joi 17 Decembrie 2015, 13:08

Accidentarea suferita de Franck Ribery la coapsa, pe 11 decembrie, in Liga Campionilor, este mai serioasa decat s-a crezut initial, iar fotbalistul lui Bayern Munchen ar putea fi indisponibil doua luni, a anuntat Kicker.

La o saptamana dupa revenirea sa in competitie, numarul 7 francez, in varsta de 32 ani, care a lipsit de pe gazon 9 luni, din cauza unei leziuni la glezna dreapta, s-a accidentat din nou in meciul cu Dinamo Zagreb, castigat in deplasare de bavarezi cu 2-0. Iesit de pe teren la pauza, Ribery a fost supus unor teste medicale in urma carora clubul sau a anuntat ca jucatorul va rata ultimele trei partide din 2015.

Bundesliga va intra duminica seara in pauza de iarna, care va dura patru saptamani, insa, conform Kicker, Ribery nu se va reface pana la reluarea campionatului german, pe 22 ianuarie, cand Bayern va juca in deplasare cu Hamburg SV.

Sursa citata adauga ca noua accidentare a lui Ribery a generat tensiuni intre antrenorul Pep Guardiola si medicul lui Bayern, Volker Braun, care considera ca francezul a revenit prea devreme pe gazon.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!